2777
2789
جدی؟😂 آخه آدمیه که کسی زیاد نگاش نمیکنه بعد من چندبار نگاش کردم الان داره هی جواب نگاهامو میده

رفیق من با یکی همینجوری نگاه بازی می‌کرد تو دانشگاه..

هیچی نشد پسره با یکی دیگه از همکلاسیامون رل زد و عقد کرد🤦🏻‍♀️ نکن

پسفردا پشت سرتم میگه عاشقش بودی🤦🏻‍♀️

متاسفانه هیچکسو ندارم🙂🙂🙂

فقط میخوام بگم ممکنه اون آدم یه آدم خیلی خوب برای تو باشه ولی دوستت میتونه همه چیزو خراب کنه و نظرتو نسبت بهش عوض کنه و حیفه همچین چیزیو از دست بدی 

🍷He drinks your blood as holy wine

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میخوام بگم ممکنه اون آدم یه آدم خیلی خوب برای تو باشه ولی دوستت میتونه همه چیزو خراب کنه و نظرتو ...

اتفاقا دوستم امشب داشت دربارش بد می‌گفت و میخواست جلوی من خرابش کنه

اتفاقا دوستم امشب داشت دربارش بد می‌گفت و میخواست جلوی من خرابش کنه

ببین من یه آدمیو که خیلی دوست داشتم نزدیک بود به خاطر یکی از دوستام از دست بدم بعد الان فهمیدم دوستم منو دوست نداشته صرفا تو رابطه همه دخالت میکرده و بد پسره رو میگفته 

انگار چون خودش نمیتونست تو رابطه باشه انقد آدم کنترل گری بود نمی‌خواست بقیه دوستاشم تو رابطه باشن

ببین من یه آدمیو که خیلی دوست داشتم نزدیک بود به خاطر یکی از دوستام از دست بدم بعد الان فهمیدم دوستم ...

بنظرت الان با این پسره چه رفتاری کنم؟ نگاه و رفتار و همه چی

همشون اینجورین بخدا مردم از تنهایی و بی کسیهیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم درددل کنم ذوق کنم راهنمایی بگ ...

سعی کن در مورد مسائلی که میدونی درک نمیکنن باهاشون حرف نزنی با چت جی پی تی حرف بزن همینجا تاپیک بزن اگه خواستی منو تگ کن