2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل نرگس نیست؟!اگه هست، میشه بشه گزینه سه، گل نرگس؟

نه گزینه سه نيست عزیزم 

ما فامیل هامون باغ نرگس دارند دی ماه هست فصل برداشت اون موقع من خودم هر دوست و آشنایی که ببينم بهش نرگس هديه میدم 

من خودم‌ رز دوست دارم ولی حس میکنم فردی که می‌خوام بهش هديه بدم با آفتاب گردون خوشحال تر می‌شه

خب خیلی خوبه که میدونی چی رو بیشتر دوست داره..

پس یه گلفروشی عالی پیدا کن و بگو خوشگل برات درستش کنن😍🌻🍁

ماکارون هستم:)

خب خیلی خوبه که میدونی چی رو بیشتر دوست داره..پس یه گلفروشی عالی پیدا کن و بگو خوشگل برات درستش کنن� ...

از دوستای صمیمیم هست يعني اول همکار بوديم ولی الآن جدای از همکار بيشتر مثل دوتا خواهر و دوست هستيم 

از خدا می‌خوام که همه دوست های خوبی سر راهشون قرار بده 

ممنون عزيزم 

مرسي که نظر دادی 

انشالله همين کار رو میکنم 

پس دیکه بايد کیک زرد یا  نارنجی هم انشالله بگیرم

باکس کادو هم توی همين تم رنگ باشه 

از دوستای صمیمیم هست يعني اول همکار بوديم ولی الآن جدای از همکار بيشتر مثل دوتا خواهر و دوست هستيم ا ...

چه دعای قشنگی😍🫶

باکس کادو هم نارنجی قشنگ میشه، هم بسته به رنگ کیک و گل، آبی کاربنی تا سرمه‌ای هم قشنگ میشه در کنار هم..

کیکم هم سفید میاد، هم همین زرد و نارنجی..

خیلی هم با فصل هارمونی قشنگی داره😍

پیشاپیش مناسبتی که در پیش دارین، مبارک‌تون باشه و با دل خوش کنار هم بمونین🫶

ماکارون هستم:)