2777
2789
عنوان

بهترین عکس که خیلی دوسش داریننن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست
پسر خاله عزیزم که عزیز تر از جونم بودنمیدونم چرا ولی این عکسو تو عمرم بیشتر از هر چیزی دوست دارم وق ...

ای وای چه بد😭

خدا رحمتش کنه...

عکسه یجوریه منم دیدمش حس کردم سالهاست می‌شناسمش انگار عکس داره با آدم حرف میزنه🥲

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

چه خوشگلههه😂😂

وایسا منم عکس تصویر زمینه ستمو بفرستم با پارتنرمممم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااااااا چقدر گوگولی و نازههههههههههههههههه💖💖💖

🥹❤️‍🔥

دخمل شیطون باز تویی ک😍😂مرسی عشقم قوربونت بشم

آره عشقم خودمم

عزیزدلمی😍🎀

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...