2777
2789

بچه ها خبر جدیده ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

کانال دانشگاه ما گذاشته که تصویب شده متاسفانه

چرا متاسفانه 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن از سال دیگه اجرا میشه درسته ؟ 

کانال دانشگاه ما گذاشته که تصویب شده متاسفانه

یکی تمام امید و آرزوش یه همچین دانشگاهیه که با دیدن این خبر انگار دنیا رو بهش دادن بعد شما میای میگی متاسفانه؟

یعنی چی حالا؟من الان سی سالمه اگه برم درس بخونم میتونم

عزیزم کنکور فرهنگیان چه زمانی برگزار میشه ؟ 

چرا متاسفانه

چون اینطوری دارن سن معلمارو خیلی بالا میبرن 

اینکه کسی ۳۴ سالکی برا اولین بار بره و تدریس کنه موردی نداره اصلاا از لحاظ اشتغال خوبه 

ولی همون فرد یهو ۶۵ سالگی ممکنه معلم بچه های ۷ ساله بشه که فاجعه اینجاس 

سن استخدامی با سنوات خدمت نمیخونه لاقل نباید سنوات خدمتو هیچ جوره ۳۵ سال کنن با این اوضاع

❤️‍🩹

یکی تمام امید و آرزوش یه همچین دانشگاهیه که با دیدن این خبر انگار دنیا رو بهش دادن بعد شما میای میگی ...

خب راست میگه امید وآرزو به چه قیمتی ،دانش آموز معلم سن بالا که اعصاب نداره میخواد چیکار ،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
کنکور فرهنگیان بدین و قبول شین میتونین برین دانشگاه فرهنکیان

سوم رو نصفه خوندم باید برم اول سوم رو بخونم بعد برسم به کنکور میگم هنوزم مثل قبل چهارم هم هست یا برداشتن؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چون اینطوری دارن سن معلمارو خیلی بالا میبرن اینکه کسی ۳۴ سالکی برا اولین بار بره و تدریس کنه موردی ن ...

برای افرادی که سن بیشتری دارند سخت تر می گیرن تو مصاحبه و فلان همین طوری قبول نمی کنند طرف رو 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔