2777
2789
عنوان

چرا هرکی بچه دار نمیشه بهش میگن نازا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم زن داییم می گفت...بعد من بین خواستن و نخواستن درگیر بودم اون به این نتیجه رسیده بود که من مشک ...

من اصلا برام‌مهم نیست چون از صد درصدشون که بچه دارن خوشبخت ترم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

😁😁😁😁😁

والا خب 

طرف بچه نمیخواد بچش نمیشه اصلا هر چی به خودش مربوطه 

من بار اولی که مادر جاریم منو‌ دید ما هنوز عقد نکرده بودیم گفت ببین حق نداری تا ۶ سال بچه بیاری 

دختر من تا ۶ سال نیورده ببین چه خوب حوصله بچه داره کیف زندگیش هم کرده

مامانم گفت منم تا ۷ سال نیوردم.گفت اینکه نخوای بیاری مثل دختر من تا نتونی بیاری خیلی فرق داره😐😐😐خیلی حرفش زشت بود 

ما نمیدونستیم جاریم چرا نیومده و ربطی هم بهمون نداشت اما مامانم به مادرشوهرم گفته بود‌که دختر خیلی برام عزیزه من ۷ سال بچه دار نشدم خدا اینو بهم داده 

من اصلا برام‌مهم نیست چون از صد درصدشون که بچه دارن خوشبخت ترم

احساس خوش بختی اصلاً ربطی به وجود و عدم وجود بچه نداره...همون بهتر اهمیت ندی...من برام مهم نبود ولی اون چون داییمم خودش بچه نمی خواد به داییم و من تهمت می زد که شما ارثی مشکل دارین و به من نگفتین الکی میگین بچه نمی خواین بیش تر از این بدم میومد که خون به جیگر داییم می کرد بیخودی در صورتی که خودش قبول کرده بود بچه دار نشن بعد ازدواج زیرش زد.

❤️❤️