2777
2789
عنوان

امشب اولین شبی هست که بدونم اونم

129 بازدید | 4 پست

کات از طرف من بود

حتی خیلی قسمش دادم که اگه ذره ای برات مهمم بهم زنگ پیام نده گفتم ازم سراغی نگیر

از این میسوزه دلم که شاید بازم امیدی بود..

خاتواده من نزاشتن بهم برسیم اینم کم کم سرد شد 

نه گزاشت تموم کنم نه کامل بود...

من تموم کردم ولی قلب من مچاله است💔

همش میگم شاید راهی بود...

سی بار گفتم ازم سراغی نگیر نزار هوایی شم 

میدونست چقد دوسش داشتم میدونست تو رو همه ایستادم سرش 

همه رو میدونست و الان من آواره ترینم 

و من دارم خودمو گول میزنم میگم میخندم ولی دلم براش تنگه...

بدیش اینه از یکم باید برم محل کارم و اونم اونجاست و قراره ببینمش

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

میخوای بگم بعدش چی در انتظارته؟ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

رفته رفته سرد تر میشی اروم تر میشی و به خودت میای میبینی عه تموم شده برات(: فقط ی زخم قدیمی ازش مونده 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته رفته سرد تر میشی اروم تر میشی و به خودت میای میبینی عه تموم شده برات(: فقط ی زخم قدیمی ازش موند ...

فعککک نعععکنمممممم🥲آخه همکارمه و قراره ببینمش دوباره:))))

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

فعککک نعععکنمممممم🥲آخه همکارمه و قراره ببینمش دوباره:))))

کسی اینو بهت میگه ک ی عمر عاشق بوده(: 4ساله تو زندگیم نیست هروز میبینمش ولی چه میشع کرد