2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب خواب دیدم خونه دوستم دعوت شدم یه ماهیتابه توش پر از تخم مرغ برام گذاشنه بود بپزه واس غذا 

اون موقع ب شدت از تخم مرغ متنفر بودم خصوصا نیمرو

از اون همه نیمرو تو خابم عوق زدم از خواب بیدار شدم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

من اکثر خواب هام بیشتر به فیلم های تخیلی شباهت داره تا واقعیت

از اونجایی که کلا تو نخ سریال های اکشن و تخیلی ام کلی کیف میکنم تا خود صبح ولی معنی خاصی ندارن😂

یا دارم کتک میزنم یا دعوا میکنم یا فرار میکنم یا دنبال کسی میدوم😂😂

سریال اکشن زیاد میبینی؟

بیشتر آسیایی

از تایلندی گرفته تا چینی و کره ای و ژاپنی

ولی آره کلا سریال زیاد میبینم و قطعا ژانر مورد علاقم اکشنه

به خصوص وقتی با تاریخی چینی ترکیب میشه که اصلا خداست 

واقعا خوب در میاد

ترسناک تا حالا ندیدین؟

بچه بودم.یه بار خواب دیدم تو آشپزخونه مامانجونم اینا بودم یه قایق پر از آدم کوتوله ها،حمله کردن به مامانم و خالم که تو آشپزخونه بودن و یه تیر به مامانم زدن بعد خالم داشت تیره رو از تو کمر مامانم در می‌آورد و میگفت اشکالی نداره اشکالی نداره.😢

الان خالم سه سالی هست فوت شده.