۲ روز پیش از دست دادمش مامانم اینا آمدن خونمون فقط با داداش قلم حرف میزنم بیرون فقط بچه ها رو میبینم با شوهرمم قهرم چون همون روزی که خونریزی داشتم چند ساعت نبود پیشم و بعدشم گفت عادیه این روزا سعی میکنه مجبورم کنه غذا بخورم هزار بار معذرت خواسته ولی خوب.. چکار کنم خانما
خیلی بده هم خودم هم شوهرم بهم ریختیم نمیدونم چکار کنم
من ۳ بارداری بود چندسال انتظار میکشیدم شوهرم فکر میکرد زا نمیشم یا قرص میخورم وقتی فهید ناراحت شد از اول ک شنید تا چندهفته ای که متوجه بودم همش باعث ناراحتیم شد یبارگفتم ب نظرت من این بچه رو میبینم گفت همون بهتر بمیره اونجا من داغون شدم موقع سقط دیوانه مجبور ب کورتاژ شدم ۶ تا قرص زیرزبونی گذاشتن برتم هیچ خبری نشد دیگه شب بردنم اتاق عمل
خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ناراحتم وقتی گفتم بیا بریم دکتر گفت عادیه و من تنها رفتم دلمو شکسته .... نمیتونم ببخشمش
شاید میخواسته تواسترس نگیری حالایکم بگذره حالت بهترمیشه میبخشی حتما الان خودش عذاب وجدان داره میدونم سخته ولی اگه میتونی سعی کن به روش نیاری
بازم هرکسی همسرخودش روبهترمیشناسه
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
من چیزی نمیگم هی میگه تروخدا حرف بزن فحش بده اینطوری دلمم میسوزه فقط گریه میکنم
اینطوری که میگی خودشم پشیمونه
توهم حق داری ولی اگه تونستی تنهاش نذار این روزا میگذره اگه کنارهم باشید آسونتربراتون میگذره
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
هعی منم دلم میسوزه برای خودمون ولی فعلا نمیتونم ببخشمش
گذرزمان حلش میکنه
عاقبت بخیرباشی عزیزم