2777
2789
عنوان

با غم سقط چطور کنار بیاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 65 پست
خیلی بده هم خودم هم شوهرم بهم ریختیم نمیدونم چکار کنم

من ۳ بارداری بود چندسال انتظار میکشیدم شوهرم فکر میکرد زا نمیشم یا قرص میخورم وقتی فهید ناراحت شد از اول ک شنید تا چندهفته ای که متوجه بودم همش باعث ناراحتیم شد یبارگفتم ب نظرت من این بچه رو میبینم گفت همون بهتر بمیره اونجا من داغون شدم موقع سقط دیوانه مجبور ب کورتاژ شدم ۶ تا قرص زیرزبونی گذاشتن برتم هیچ خبری نشد دیگه شب بردنم اتاق عمل

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

آره حتما گریه کرده گناه دارن مردا روشون نمیشه گریه کنن چقدرخودشونو محکم بگیرن سعی کن هواشوداشته باش ...

ناراحتم وقتی گفتم بیا بریم دکتر گفت عادیه و من تنها رفتم دلمو شکسته .... نمیتونم ببخشمش

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ بارداری بود چندسال انتظار میکشیدم شوهرم فکر میکرد زا نمیشم یا قرص میخورم وقتی فهید ناراحت شد از ...

چقدر سخت عزیزم خیلی سخته.... دیشب میخواست بغلم‌کنه گریه کنه رومو اونطرف کردم هر دومون گریه کردیم اینقدر گریم زیاد شد برام اسپری زد تنگی نفس گرفته بودم.

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ناراحتم وقتی گفتم بیا بریم دکتر گفت عادیه و من تنها رفتم دلمو شکسته .... نمیتونم ببخشمش

شاید میخواسته تواسترس نگیری حالایکم بگذره حالت بهترمیشه میبخشی حتما الان خودش عذاب وجدان داره میدونم سخته ولی اگه میتونی سعی کن به روش نیاری

بازم هرکسی همسرخودش روبهترمیشناسه 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
شاید میخواسته تواسترس نگیری حالایکم بگذره حالت بهترمیشه میبخشی حتما الان خودش عذاب وجدان داره میدونم ...

من چیزی نمیگم هی میگه تروخدا حرف بزن فحش بده اینطوری دلمم میسوزه فقط گریه میکنم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

من چیزی نمیگم هی میگه تروخدا حرف بزن فحش بده اینطوری دلمم میسوزه فقط گریه میکنم

اینطوری که میگی خودشم پشیمونه 

توهم حق داری ولی اگه تونستی تنهاش نذار این روزا میگذره اگه کنارهم باشید آسونتربراتون میگذره 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
چقدر سخت عزیزم خیلی سخته.... دیشب میخواست بغلم‌کنه گریه کنه رومو اونطرف کردم هر دومون گریه کردیم این ...

خداروشکر کن درکت کرد من‌اون موقع تازه خوشحال بود 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

خداروشکر کن درکت کرد من‌اون موقع تازه خوشحال بود

جقدر بد حتما دلت شکسته هعی / این فقط میگه بگو چکار کنم خوشحال شی حقیقتا زود بود بچه برامون ماه ۲ دوم عروسیمونه شوهرم طفلی ۲۵ سالشه فقط دانشجوعه هنوز

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اینطوری که میگی خودشم پشیمونه توهم حق داری ولی اگه تونستی تنهاش نذار این روزا میگذره اگه کنارهم باشی ...

هعی منم دلم میسوزه برای خودمون ولی فعلا نمیتونم ببخشمش

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

هعی منم دلم میسوزه برای خودمون ولی فعلا نمیتونم ببخشمش

گذرزمان حلش میکنه 

عاقبت بخیرباشی عزیزم

عزیرم صبرکن ب خودت زمان بده تقویت بشید جفتتون انشالله اولادسالم وصالح نصیبتون بشه

نمیتونم فقط کنار بیام این دو روز عین مرده ها شدم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️