۲ روز پیش از دست دادمش مامانم اینا آمدن خونمون فقط با داداش قلم حرف میزنم بیرون فقط بچه ها رو میبینم با شوهرمم قهرم چون همون روزی که خونریزی داشتم چند ساعت نبود پیشم و بعدشم گفت عادیه این روزا سعی میکنه مجبورم کنه غذا بخورم هزار بار معذرت خواسته ولی خوب.. چکار کنم خانما
درست میشه قوی باش باشوهرتم مهربون باش اونم الان مثل توعه دوست نداشته که اینجوری بشه خواست خدابوده
به موقعش همه چی درست میشه
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
همسرم همون روزش با پدر مادرش روستا رقته بودن بهش گفتم خونریزی دارم گفت عادیه چون ۳ روز قبلشم داشتم بعدش تنها بودم توی این شعر خودم با اسنپ رفتم دکتر بعد چند ساعت خونریزی و آقا وقتی امد که همه چی تموم شده بدم میاد از شوهرم .... کاش میشد نبینمش
عزیز دلم انشالله خدا عوضشو بهت بده ولی گلم خارج رحمی در هر صورت باید سقط میشد حتی اگه شوهرت همراهت میبود خدا رو شکر تو سالمی حتما اطلاع داری چقدر برای خودت خطرناک بود و بالاخره باید ختم بارداری میخورد به این فکر کن صلاح نبوده
منم ۲۲ برج ۲ این روزو تجربه کردم ۱۰ ۱۱ هفته بودم قبلش قلب داشت ولی لک صورتی خیلیییی کم رنگ دیدم فکر کردم ترشحه ولی بعدزود رفتم سونو گفتن قلبش ایست کرده ومن تا مرز جنون رفتم وگارم ب قرص ارام بخش رسید
خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚