2777
2789
چرا باید برگرده؟چرا باید بهش اجازه بدی برگرده اصلاکسی که یه بار رفته هزار بار دیگه هم میتونه بره

دقیقا.کسی که رفتن بلده .اگه بازم اجازه ورود بهش بدی بارها میره و راحت برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که برگشته پشیمونهولی کسی که دوستت داره نمیره که بخواد برگردهحالا اکس شما واسه چی برگشته؟ دلیل کا ...

عزیزم تاپیکامو بخون.خیلی بهش دلبستم.از شوهرم جدا شدم اومد تو زندگیم .یهو سرد شد.پیامامو جواب نمیداد.حتی توی بیماری مشکلات جنگ یادمه یه پیام نمیداد میگفت سرم شلوغه

کسی که برگشته پشیمونهولی کسی که دوستت داره نمیره که بخواد برگردهحالا اکس شما واسه چی برگشته؟ دلیل کا ...

واسه من انقدر بد اخلاقی کرد ولش کردم الان میگه برگرد مرتیکه اوسگول چی تو خودش دیده چهار سال درست نشد من ادمیم که تا لحظه آخر می‌سازم اما برم دیگه هیچ جوره برنمیگردم

واسه من انقدر بد اخلاقی کرد ولش کردم الان میگه برگرد مرتیکه اوسگول چی تو خودش دیده چهار سال درست نشد ...

خوب میکنی که برنمی‌گردی، لزومی نداره وقتی سلامت روانتو برده زیر سوال دوباره بخواد برگرده و همون کارهارو تکرار کنه