2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره خودمونو با بلاگرها مقایسه نکنیم

اونا هفته ای چند بار کمکی میارن خونشون. 

هرکسی زندگیش با دیگری متفاوته. من کارامو با ساعت خواب بچم تنظیم میکردم. هروقت خواب بود کارامو انجام می‌دادم حتی شده نصف شب. میدونی چند بار ۳.  ۴. صبح جارو برقی کشیدم و تا بخوابم ۸ صبح شد؟

یوقتایی هم ک کارم زیاد بود میگفتم یکی بیاد مثلا مامانم. پیش بچم میموند نگهش می‌داشت کارامو میرسیدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

درک نمیکنم چرا خودتونو با زندگی فیک بلاگرا مقایسه میکنید

بعدشم مگه بچه بنده خدا چیکار میکنه؟

پسر من برا خودش بازی میکنه و با باباش شیطنت میکنن

نمیدونم چرا از بچه تابو میسازین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ی دختر دو سالهمیدونی وقتی ی مهمون میاد سر زدهیا ی سرماخوردگی بی موقعهمه روتینم بهم میخورهتا بخوام بر ...

عزیزم این چیزا توی زندگی ای که بچه هست طبیعیه 

مثلا من الان 3شبه نخوابیدم 

فقط گیج شدم و چرت زدم

چون بچه هام تب میکنن و مریضن. 

خب طبیعیه که 3روز زندگیم روی روال نباشه😂. 

این روزها میگذرن یا با غصه یا با روی خدش و گشاده

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

درک نمیکنم چرا خودتونو با زندگی فیک بلاگرا مقایسه میکنیدبعدشم مگه بچه بنده خدا چیکار میکنه؟پسر من بر ...

همسرم زیاد حوصله بچه نداره...

امروز ک سردرد داشتم ی کمی باهاش بازی کرد

واقعا ی نفسی کشیدم

درک نمیکنم چرا خودتونو با زندگی فیک بلاگرا مقایسه میکنیدبعدشم مگه بچه بنده خدا چیکار میکنه؟پسر من بر ...

همه ی بچه ها مثل هم‌نیستن

دختر من اصلا تنها بازی نمیکرد زمبن نمیموند همش بغل میخواست

همش گریه میکرد تا جایی که یادمه تا سه سالگی اذیتاش بود 

نمیتونستم هیچ کاری کنم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭