آدریناااا مدیر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 878 عنوان خانمهایی ک بچه کوچیک دارید | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست چطوری ب کارهاتون میرسیدوقتی زندگی بلاگرا میبینم از خودم نا امید میشم دیروز | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدریناااا مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 878 عزیزم این چیزا توی زندگی ای که بچه هست طبیعیه مثلا من الان 3شبه نخوابیدم فقط گیج شدم و چرت زدمچون بچ ... خب ی عده انرژی منفی میدن ب خودم شک میکنم...
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 2898 خب ی عده انرژی منفی میدن ب خودم شک میکنم... بهشون توجه نکن.ادم های منفی سر تا سر زندگیت هستن. تو باید بلد باشی کنار بزنیشون و از لابه لاشون عبور کنی. مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
آدریناااا مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 878 بهتره خودمونو با بلاگرها مقایسه نکنیماونا هفته ای چند بار کمکی میارن خونشون. هرکسی زندگیش با دیگری م ... خب همسرم درک نمیکنهمیگه بقیه ک بچه دارند اینجور نیستباید پیامت نشونش بدم.
آدریناااا مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 878 بهشون توجه نکن.ادم های منفی سر تا سر زندگیت هستن. تو باید بلد باشی کنار بزنیشون و از لابه لاشون عبور ... آره قبلنا میتونستمولی الان ی کم برام سخت شدهدلممیخواد بکشمشون.مخصوصا اونایی ک سر زده میان و زبونشون درازه ک فلانی دوقلو داره تازه بلاگریم میکنه.هر روز کیک بپز و هیچ کمکیم نداره.
آدریناااا مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 878 درک نمیکنم چرا خودتونو با زندگی فیک بلاگرا مقایسه میکنیدبعدشم مگه بچه بنده خدا چیکار میکنه؟پسر من بر ... من مقایسه نمیکنماطرافیانم میگنقوم ظالم شوهر