2777
2789
عنوان

جای خالی رو با هر چی میخوای پر کن⬅️ ای کاش ➖️➖️➖️

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 63 پست

ای کاش برگرده

ای بازم با هم مثل قبل شیم💔

ای کاش انقدر احمق نمیبودم همه چیو خراب نمیکردم

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

ای کاش همه چی مثل قدیما بود 

ای کاش یکی از ما نمیشد داغون 

یکی از ما فکر لباس عروسیش 

اون یکی توی پارکای شهر داغون

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش حال همه‌مون دوباره خوب بشه!! شبیه اون قدیما...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ممیمیرم تا خوب شم توروخدا برو عکساشو ببین عشقم چقدر خوشگل بود گونه هاشو دیگه نمیبینم؟ اون قد و بالا ...

بیا بغلم 

کاری از دستم بر نمیاد 

برای ارامش قلبت صلوات میفرستم 

همه چیز از درون تو آغاز میشود

بیا بغلم کاری از دستم بر نمیاد برای ارامش قلبت صلوات میفرستم

ممرسی عزیزم ای کاش میشد بغلت کنم و زار بزنم ای کاش میشد تمام دردمو بریزم دور این غم امشب منو ۱۰۰ سال پیر کرد فردا قراره عشقمو بزارن زیر خاک 

ای کاش میشد سرنوشت رو ازسرنوشت

ای کاش زندگی دنده عقب داشت

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
💔قدر دلت رو بدون همین که صاحبِ دلت، امام زمان عج الله هست خیلی ارزش داره...ان شاءالله آخرش ما هم خر ...

تمام حس خوبی که با پیامت بهم دادی هزاران بار بیشترش تقدیم به قلبت 

آمین یا رب 

ممرسی عزیزم ای کاش میشد بغلت کنم و زار بزنم ای کاش میشد تمام دردمو بریزم دور این غم امشب منو ۱۰۰ سال ...

آدم باید درد بکشه 

تا ساخته بشه 

پیر نمیشی قوی میشی دخترم 

آدم باید درد بکشه تا ساخته بشه پیر نمیشی قوی میشی دخترم

حس میکنم قلبمو هر لحظه مچاله میکنن من هنوزم باور ندارم 

تا دیشب امیدوار بودم برگرده میدونستم مرگ مغزی برگشت نداره ولی دلم نمیتونست قبول کنه باورت میشه هنوز امید دارم برگرده؟ در این حد بدبخت و رویایی فکر کنم 

من عشقمو میخوام اولین شبیه که بدون فکرش باید بخوابم

حس میکنم قلبمو هر لحظه مچاله میکنن من هنوزم باور ندارم تا دیشب امیدوار بودم برگرده میدونستم مرگ مغزی ...

باور میکنم 

و کسی تا جات نباشه درک نمیکنه 

از دست دادن خیلی سخته