2777
2789
عنوان

بنظر شما حداقل سن ازدواج چند سالگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته به عرف منطفه حداقل بازه ۲۰ تا ۲۵

حداقل سن وارد رابطه عاطفی شدن چطور؟ 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
به نظرم هیچ وقت چون این سبک روابط به نفع پسراست و به ضرر دخترا

یعنی میگی ازدواج سنتی و بدون شناخت قبلی باشه؟

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
یعنی میگی ازدواج سنتی و بدون شناخت قبلی باشه؟

ازدواج سنتی بدون شناخت که الان نداریم حداقل ۶ ماه رفت و آمد دارن و پیش مشاور میرن به تفاهم نرسیدن کات

فقط فرقش با دوستی اینکه خانواده ها در جریانن و از اول معلومه هدف ازدواجه واسه سوء استفاده پسرا راه بستست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ازدواج سنتی بدون شناخت که الان نداریم حداقل ۶ ماه رفت و آمد دارن و پیش مشاور میرن به تفاهم نرسیدن کا ...

قبول دارم حرفتو منتها تا شما با اون شخص توی رابطه نباشی برای مدت طولانی(بیشتر از اون شش ماه) نمیتونی واقعا بفهمی که شخصیتش چطوره و مناسب هست یا نه چه رفت امد چه نه حداقل یه سال دوسال زمان نیازه برای شناخت. مگه ادم چندبار قراره ازدواج کنه که نشناخته ازدواج کنه

قبول دارم حرفتو منتها تا شما با اون شخص توی رابطه نباشی برای مدت طولانی(بیشتر از اون شش ماه) نمیتونی ...

عزیزم چندتا مسئله وجود داره

اول اینکه پسرا تا یه بازه زمانی میتونن صبور باشن از نظر جنسی بعدش کم کم مرزا رو میخوان بشکنن 

دخترا هم توی رابطه طولانی وابسته تر میشن و اتفاقا حتی عیب و ایراد طرفو نمیبینن چون عاشق شدن 

مشاور هم توی ازدواج سنتی معمولا نقشش تاثیر گذار تره فکر کن بعد از ۲ سال رابطه برن مشاور بگه به درد هم نمیخورین، بهم میزنن؟ خیلی بعیده 

نظرتون محترمه هر کسی یه سبکی ازدواج میکنه 

ولی سنتی به نظرم کم آسیب تره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿