2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 140 پست
زاینده فقیر یک خودخواه به تمام عیار استو این کار کثیفش یعنی تولیدمثل هیچ جوره قابل توجیه و ماله کشی ...

وای ینی میگی وقتی حسرت همه چیز به دلشون مونده حسرت بچه هم به دلشون بمونه ؟

آیا نباید در راستای بقای نسل فقیر فقط قدمی برداشت ؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ینی میگی وقتی حسرت همه چیز به دلشون مونده حسرت بچه هم به دلشون بمونه ؟آیا نباید در راستای بقای ن ...

حرفی ندارم👋

چون از حرف زدن در این باره و بحث های متعدد خسته شدم

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

اینطور میشه اینهمه آدم حسود هست اطرافمون متاسفانه💔🥲

گل 

حسادت در ذات و ویژگی برخی افراده و ربطی به دارا یا ندار بودن شون هم نداره .

اتفاقا من دیدم دوبرم افرادی که اینقدر دارن به اصطلاح انگار سیر مونی ندارن به کوچک ترین چیزها زندگی که در حد زندگی خودشونم نیست حسودی میکنن 

ولی بنظرم من یا شما که قرار نیست خرج اون بچه ها رو بدیم ..بیاین قضاوت نکنیم و شاید اینجور شیوه ی زند ...

ولی خود بچه که آسیب میبینه 

بعد عقده ای میشن و حسود بنظرم مقصرن نیستن بخاطرش

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
عزیزم بنظرم شیوه ی تربیت خیلی مهم تره ینی میگی اونایی ک پولدارن ..بچه های خوب تربیت میکنن ؟ این همه ...

کسی که دستش به دهنش نمیرسه و تو نون شبش مونده خیلی غلط میکنه یه بچه بیگناه رو هم بدبخت میکنه 

من دارم در مورد اغلب این آدما حرف میزنم نه این استثنا هایی که گفتید 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

ادم اگه شیوه تربیتش درست باشهده تارو هم بلده درست تربیت کنه. اگر شما میدونستی پدر و مادر با بزرگ کرد ...

اون پدر و مادر بی پول وقتی بچه تولید میکنن به جای شکوفایی  بیشتر درد میکشن‌ ، چون فقر شکوفایی و این چیزا حالیش نیست ، شکم غذا میخواد ، تو هی بیا از شکوفایی حرف بزن 

شکم این چیزا حالیش نیست 

اون پدر و مادر نه تنها نتونستن‌ شکم خودشونو سیر کنن بلکه یه بچه رو هم اسیر کردن و شکم اونم قرار نیست بتونن‌ سیر کنن

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

عزیزم بنظرم شیوه ی تربیت خیلی مهم تره ینی میگی اونایی ک پولدارن ..بچه های خوب تربیت میکنن ؟ این همه ...

عریزم بله متاسفانه اغلب مواقع فقیر عقده ای میشه دزد میشه جامعه گریز میشه میوفته به جون بچه های ما 

فقر چهره شهرها رو زشت می کنه آمار بیسوادی بالا میره 

دختر نوجوان انقد بی اعتماد بنفس و ناراحته همیشه مادرش هیچ وقت حاضر نیست حتی ده هزار تومن براش هزینه  کنه پیش همکلاسی هاش.هر بار صحبت از کاربرگ و چاپ برگه میشه نمیده میگه ندارم باز فرت و فرت بچه میاره.عقل داره این مادر؟

حرفی ندارم👋چون از حرف زدن در این باره و بحث های متعدد خسته شدم

یه بار دیگه بخون کامنتمو 

گل حسادت در ذات و ویژگی برخی افراده و ربطی به دارا یا ندار بودن شون هم نداره .اتفاقا من دیدم دوبرم ا ...

آره حسودی تو ذات همه هست ولی کسی که عقده همه چیز داره بیشتره خیلی عزیزم 

دختر نوجوان انقد بی اعتماد بنفس و ناراحته همیشه مادرش هیچ وقت حاضر نیست حتی ده هزار تومن براش هزینه ...

پدرشون چی؟

این مادرش ممکنه خسیش باشه شایدم نداره پس واقعا چرا بچه دار میشن اصلا درک نمیکنم

ببینید واقعااااا پول چیز مهمی هست و همه اینو قبول داریم ..

ولی از نظر شما بچه ی فرد پولدار نمیتونه معتاد بشه ؟ 

نمیتونه تجاوز کنه ؟ 

اتفاقا تعداد زیادی از پولدارا اینقد خودخواه هستن و حق بقیه رو پایمال میکنن..به خودشون اجازه ی انجام هر کثافط کاری میدن 

زاینده فقیر یک خودخواه به تمام عیار استو این کار کثیفش یعنی تولیدمثل هیچ جوره قابل توجیه و ماله کشی ...

ایول 

حق هزاران‌ بار حق 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️