2777
2789
اشتباهه دیگه منم اشتباهم همین بود همین که دیگه مث سگ باهاش رفتار کردم الان دیگه ول نمیکنه

میشه بیشتر راهنماییم کنه 

الان ۱ ماه هستش که پیگیری نکردم خیلی خودش مغروره خیلی 

دوست دارم‌پشیمون شدنش رو ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان چه ربطی به سوالم داشت احیانا

پسرا وقتی پشیمون میشن که دوراشون رو بزنن ببینم کیس قبلی بهتر از بعدیا بوده

به زمان کات کردن ربطی نداره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چطور حس از دست دادن رو تجربه کنه بنظر شما؟

وقتی کات اتفاق بیوفته

اگه خودتو به طور کلی ازش محروم کنی یعنی نه تو مجازی نه جای دیگه نتونه ببینه و نباید استوری و پروفایل غمگین بزاری  جوری که فک کنه از فکرت حذف شده حتی اگه چند ماه طول کشید بازم خبری ازت نباشه اونموقعست که حس بدبختی از دست دادن و فقدان بهش دست میده

وقتی کات اتفاق بیوفتهاگه خودتو به طور کلی ازش محروم کنی یعنی نه تو مجازی نه جای دیگه نتونه ببینه و ن ...

ما ۴ ماه جدا شدیم این ۳ ماه خیلی پیام دادم ولی ۱ ماه هیچچ پیام ندادم هیچ اون منو بلاک کرده ولی من اصلا بلاکش نکردم 

یه گروه بودش اون اونجا بودش من فهمیدم اونجاس رفتم یکی دو کلمه رندوم پیام فرستادم فکر کنم اونم دیده بود اونجام لفت داده بود از گروه🥲💔 قبلش میخواستم بهش پیام بدم ندادم فکر کن دیده من اونجام لفت داده اگر پیام میدادم چیکار میکرد 

عمیقا خیلی ناراحت شدم💔

ما ۴ ماه جدا شدیم این ۳ ماه خیلی پیام دادم ولی ۱ ماه هیچچ پیام ندادم هیچ اون منو بلاک کرده ولی من اص ...

همین دیگ اصلا نباید تو اون گروه میبودی چ برسه پیام بزاری اون همیشه میدونه چشمت دنبالشه ولش نمیکنی واس همون فرار میکنه تو دنبالش کنی سعی کن تو فرار کنی اون بیاد دنبالت

یع مدت کلا از دیدش محو شو بلاکت کرد بلاکش کن کلا ولش کن

ببین چی میشه