2777
2789
عنوان

بوت خریدم گرون بود

121 بازدید | 13 پست

چهارتومن خریدم 

ازون موقع که خریدم جای اینکه حالم خوب باشه و ذوقشو داشته باشم که وسیله جدید خریدم ،همش اعصابم خورده وقتی یادم میوفته میسوزم

خیلی گرون بود نمیدونم چرا اون لحظه خریدمش

وارداتیه و باکیفیته ولی چهارتومن خیلیه💔اونم وقتی که پول خودت باشه بیشتر بهت فشار میاد💔💔💔😂

همه جا این قیمته ؟شما چند خریدین؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا خوبه

(الکی میگم)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دیگه بزار بمونه مبارکت باشه. حالا بعضی جاها تو مراسمای کوچولو و تولدا دیدم با بوت پیرهن اسپورت میپوشن شاید اونجام بدردت خورد 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

نهشهرستان

میواس‌تودی بهت یاد بدم چرم مریم در خیابان سپهسالار تهران  هر سال نزدیک عید حراج بوت و اینا داره عالیه در خد ۱۶۰۰ هم میده گاهی،  هم چرمه هم برند هست هم من ازش خیلی کفش و کیف خریدم انصافا خوبه

دیگه بزار بمونه مبارکت باشه. حالا بعضی جاها تو مراسمای کوچولو و تولدا دیدم با بوت پیرهن اسپورت میپوش ...

اشتباه نوشتم الان دیدم

نیم بوته بلند نیست خیلی

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
اشتباه نوشتم الان دیدمنیم بوته بلند نیست خیلی

اشکالی نداره حالا خریدی فدا سرت دیگع نمیخری. 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻