2777
2789
عنوان

خانمای شاغل اگه همسرتون پولدار بود بازم سرکار میرفتید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درامدم زیر ۳۰ بود نه نمیرفتمولی چون درامدم بیشتره، حتما میرم

طرز فکرتو دوست داشتم 👍👌 شخصیت قائل شدن برای خود همینه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتما

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

البته یه چیزیم دقت کن،یه سری از مردا کلا با بیرون رفتن زنا مشکل دارن ،یعنی کلاس نمیذارن بره ،تفریح با دوستان و غیره نمیتونه داشته باشه کلا هدفشون محدود کردنه ،اگر باهاش صحبت کردی از لای حرفاش همچین برداشتی داشتی ،قطعا رد کن

من دانشجو بودم عقد کردم با کسی که دوسش داشتم از بچگی،گفت نخون نرو سرکار هزار تا دعوا درگیری 

خلاصه بعد از دوازده سال شدم مفت خور،تو هر بحثی برو سرکار ولی اونی که جلوم رو گرفت کی بود؟خودش و خانواده ش

از خواسته هات کوتاه نیا فعلا به نظرم کارت رو ادامه بده

بله باز میرم سرکارنیاز به درآمد من نداریم

اوپرا خانم من شغلم حسابداریه ترم اخر کارشناسیم ، فعلا کاراموزی میرم . قصد دارم خودمو ارتقا بدم ولی همش میترسم با ازدواج محدود بشم . چون محیط کاریمم با مرد ها تیم ورک میشم اونم گاهی . احتمال داره قبول نکنن . حالا موندم چیکار کنم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اگ پولدار میبود ن بیشتر ب قرو پر میرسیدمو تفریح 🥲

اخه تا کی به قر و پز برسی 

تفریحم مگه تو ایران چی هست اصلا

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
البته یه چیزیم دقت کن،یه سری از مردا کلا با بیرون رفتن زنا مشکل دارن ،یعنی کلاس نمیذارن بره ،تفریح ب ...

اره اره مواظبم مرسی عزیزم

من همین اشتباه کردم با تحصیلات عالیه کارم رو رها کردم 

چون همسرم درآمد ماهانه متوسط ۳۰۰ م در ماه داره ولی به زور و التماس ماهی یک میلیون بده 

اینقدر پشیمونم 

الانم گرفتار بچه ها شدم دیگه امکان نداره بتونم شاغل بشم