2777
2789
عنوان

کدوم قابلامه

131 بازدید | 12 پست

بچه ها من موندم چه ظرفی استفاده کنم تازه گیا فهمیدم تفلون سرطان زاست روحی الزایمر میاره استیل اصل خوبه ولی بعضی هاش توی تولیدشون سرب بکار رفته که قابل تشخیص نیست برا مصرف کننده پس بزارید کنار چدن هم اکثرا الومینیوم اند سرامیک بعد از یه مدت نچسبیش میره اگه بپره اونم خطرناکه میمونه گرانیت  که من راجع بهش چیز بدی پیدا نکردم نظر شما چیه خودتون کدوم استفاده میکنین

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که نوشتم رو تحقیق کردم درباره اش اخرش شد این من خودم چدن دارم چدن اصل اون که اهن ربا به همه جاش بهش بچسبه الان مال خودم فقط به کف چسبید فهمیدم مال من چدن نیست المینیومه

قابلامه را نمیذونم و قابلمه مسی و چدن بهتر از بقیه است

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

درکل ذهنتو درگیر این چیزا نکن

هوایی که تنفس میکنیم الوده س. ابی که می نوشیم خدا میدونه چی توشه، مواد غذایی که از کارخونه های جورواجور میاد بیرون رو محبوریم بخوریم بدون اینکه چاره ای داشته باشیم، انواع استرسها و درگیریهای روحی روانی رو هم خداروشکر داریم

اگه بخوایم پی دونه به دونه ی اینارو بگیریم زندکی برامون نمی مونه

توکل به خدا کن و یکیشو بخر به این چیزام فکر نکن  

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
بهترین همون مس هست چه خطری ؟ خیلی هم مفیده

چون معلوم نیست چه قدر از اون وارد بدن میشه زیادش رسوب میکنه توی بدن بهضی هاشونم سرب دارن و سرطان زا هستن

درکل ذهنتو درگیر این چیزا نکن هوایی که تنفس میکنیم الوده س. ابی که می نوشیم خدا میدونه چی توشه، موا ...

اطرافیانم هم همینو میگن ولی خب من حساسم دیگه

اطرافیانم هم همینو میگن ولی خب من حساسم دیگه

تا جایی که من میدونم سرامیک از همه سالمتره، به شرطی که همینکه خش افتاد بندازیش دور 

7البته مث تفلون هم نیست که به راحتی خش بیفته

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
چون معلوم نیست چه قدر از اون وارد بدن میشه زیادش رسوب میکنه توی بدن بهضی هاشونم سرب دارن و سرطان زا ...

البته باید همیشه قلع  اندود بشه که این واکنش های شیمیایی با غذا  اتفاق نیفته 

البته باید همیشه قلع  اندود بشه که این واکنش های شیمیایی با غذا  اتفاق نیفته

یه لایه سفید رنگ قلع که به سطح ظرف  زده میشه تا زمانی که باشه خیلی عالیه وقتی رفت دوباره باید قلع اندود کرد

تا جایی که من میدونم سرامیک از همه سالمتره، به شرطی که همینکه خش افتاد بندازیش دور  7البته مث ...

تا زمانی که روکش داره سالمه ولی تقریبا بعد یه مدت نچسبیش میره وبعد مجبوری با قاشق بیافتی به جونش وبعد تمام