2789
عنوان

نواختن ساز

286 بازدید | 20 پست

سلام روزتون بخیر 

من میخوام موسیقی یاد بگیرم و البته هنوز اقدام نکردم  

یکی از علاقه هام دفه اما به غیر از دف که قطعی و حتمیه . میخوام یه ساز دیگه  هم کنارش یاد بگیرم . بین گیتار و ویولن موندم . میخوام یه سازی باشه که صداش جذاب باشه اینو واسه این میگم که من پشتکارم تعریفی نداره   اگه زود جواب نده و صداش جذاب نباشه پشتکارمو کلا ازدست میدم و میزارمش کنار.

میشه لطفا راهنمایی کنید متشکرم  

ویولن طول میکشه. برو گیتار.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو تار يا سه تار يا سنتور حتي بلدم نباشي الكي دستتو بكشي بهشون صداشون قشنگه كلا سازاي سنتي عالين

میدونم خیلی مسخره ست این حرفم ولی راستشو بخواید از ساز های سنتی خوشم نمیاد چون صداشون غمگینه  ببخشیدا  

برو تار يا سه تار يا سنتور حتي بلدم نباشي الكي دستتو بكشي بهشون صداشون قشنگه كلا سازاي سنتي عالين

تنبور یادت رفت 😍😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شما گیتار کار کردید؟

وقتت آزاده ؟ شاغل نیستی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینم سنتیه؟

بله . حالا شما که سنتی دوست نداری پیشنهاد نمیدم 😊

من عاشق غمِ تو صداشم 😍

گیتار رو اگررررر یه چیزی از موسیقی بلد باشی میتونی ۴ ماه دیگه یه آهنگ بزنی و شروع کنی به نواختن ترانه 😊

برا من که هیچی از موسیقی بلد نیستم چی؟

ببین وقتت آزاده شاغلم نیستی ، همون ۴ ماه حساب کن . ولی یه ترانه با ریتم ساده ...

اگر تمرین روزانه ت زیاد ، با ذوق و علاقه و عشق باشه که بحثش جداس و تو ۴ ماه بهترین ترانه هارو میتونی بزنی و بخونی 😄

شما گیتار کار کردید؟

نه ولی دوستم ویولن کار میکرد خیلی طول کشید.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض