2777
2789
عنوان

انتقام خدا در زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
اگر منظورت خیانته یحتمل سر بچه ی بنده خداشون میاد و اون تقاص پس میدهشایدم هیچ کارمایی در کار نباشه ا ...

خیلی سخته ظالم راست راست بگرده اب از اب تکون نخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعوذبالله جهان بی صاحبیه

اصلا ربطی به بی صاحبی نداره اتفاقا از لحاظ فلسفی و دینی به قضیه نگاه کنی خدا به انسان اراده داده و انسان با ارائه اش میتونه راه شر رو انتخاب کنه یا خیر .

راه شر رو انتخاب کنه عواقب ش رو دیگر انسان ها میبینن و در نهایت طبق قوانین جهان و هستی و فرد یا این دنیا به سزای اعمالش میرسه یا اون دنیا و ازونجایی که این جهان ظرفیت تحقق عدالت برای همه انسان های به صورت کامل رو نداره طبیعیه کلی انسان طالب ببینیم که سالم و خوشحال و عالی دارن زندگی میکنن ولی خب بحث اینه خلاصه کردن تفکر و دیدمون به اینکه کی اینها به سزای اعمالشون میرسن کوته بینانه است 

اصلا ربطی به بی صاحبی نداره اتفاقا از لحاظ فلسفی و دینی به قضیه نگاه کنی خدا به انسان اراده داده و ا ...

خیلی پیچیدست، مثلا خدا چرا به امام حسن زن نیکی نداد که در راه دین کمکش کنه ، مگر علم نداشت،که امام معصومم از بین برد، یا نعوذ بالله مگر صلاحیت زن خوب را نداشته

خیلی پیچیدست، مثلا خدا چرا به امام حسن زن نیکی نداد که در راه دین کمکش کنه ، مگر علم نداشت،که امام م ...

شآید خدا سرنوشت امام حسن رو طوری قرار داد که اینطور زنی داشته باشه؟ما نمیدونیم دلایلی خیلی از اتفاقاتی که میفته 

شما بگو چرا خدا قوم یهود رو افرید؟مگه نمیدونست قرار در ادامه گوساله پرست بشن و ادعای برتری کنن و هیچوقت به راه راست هدایت نشن و بعد هم مرتکب بدترین جنایات تاریخ بشن؟

جهان هستی همینه علت و معلول و دلایلی که ما اصلا نمیدونیم و از درکمون خارجه

بعدشم این جهان که قرار نیست بس نقص و بدون ظلم باشه اونطوری دیگه اسمش عالم ماده نیست میشه بهشت

شآید خدا سرنوشت امام حسن رو طوری قرار داد که اینطور زنی داشته باشه؟ما نمیدونیم دلایلی خیلی از اتفاقا ...

باز خدایا به تو پناه می بریم، اسرار ازل پیچیدست ، ولی خدایا بهترینها را برامون رقم بزنه، فعلا که من در اشوب ذهنم

باز خدایا به تو پناه می بریم، اسرار ازل پیچیدست ، ولی خدایا بهترینها را برامون رقم بزنه، فعلا که من ...

خدا بهترین هارو برات رقم نمیزنه تو با انتخاب هایی که داری و کارهایی که انجام میدی ظرفیت و صلاحیت تو نشون میدی و خدا اگر چیزی در سرنوشتت مقدر کرده باشه که بد باشه برای مثال ممکنه تجدید نظر کنه 

بقیش دست خودته

با عکس گرفتن زن و اثبات زنا در دادگاه کارما به صورت اعدام که البته مرد میتوانه بگه ما قبلش صیغه کردی ...

خدا کنه داغون کنه کسایی که خط قرمزها را رد میکنند