2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار هفتاد بند چجوری میخونید؟

کتابش رو گرفتم از تو نت هم اقای میثم مطیعی می تونید گوش کنید و متنش رو هم جست و جو کنید هر شب یا هر صبح بعد از نماز صبح با حالت بغض یا گریه بخونید من قبلش نیت می کنم و ۳ تا صلوات بعد می خونم اخرشم ۳ تا صلوات می گم گاهی اوقاتم ۷۰ صلوات چون اسم پیغمبر میاد می گم خیلی خوبه همه گناهان رو در بر می گیره

وقتی حرف قسمت میشه دوتا سوال برام پیش میاد اگه قسمته پس دعا نکنیم خودش اتفاق بیفتههاگه‌ به حرف امام ...

امورات با هم فرق داره بعضیاشون جبره بعضیا شون هم اختیار داریم تو روایات کسانی هستن ک با دعا کردن سرنوشت بد خودشونو تغییر داده میشه

دعا یه امر واجبی میتونه باشه برای امورات زندگی

و بعضی جاهاست ک خدا میگه فلان اتفاق به صلاحش نیس و یا الان زوده بهش بدم این نعمتشو حتی بعضی وقتا این دعا کردنا و صدا زدنا باعث رشد های اخلاقی در بعضی از صفاتمون میشه

بستگی داره خاسته چی باشه

من خودم الان ۴ ساله برای یه حاجت خدارو صدا میزنم و خیلی چله گرفتم الان دیگه نمیکشم و با خودم میگم بادا و باد ولی ذات انسان نمیتونه دنبال چیزی نباشه و همیشه دنبال نعمت های فراوونه

برات از صمیم قلب دعا میکنم قشنگ جانم

استغفار زیاد کن در همه امور خیلی خوبه

این شبا نذر مادرمون فاطمه زهرا کن دست خالی نمیزارتت

حاجتتون سخت بود؟!

من خیلی حاجت دارم دونه دونش داره اتفاق میوفته یهو می بینید ی حاجتی می گم چتد روز بعد می گیرم البته چند وقتی هست شروع کردم گاهی اوقات اشکم در میاد می بینید شبی ۲ تا ۳ تا می خونم در روز مثلا ذکر سبحان الله رو بدون عدد می گم تو ی پیجی دیدم و همچنین ذکر سبحان الله العظیم و بحمده استغفرالله و اتوب الیه و اسئله من فضله رو می گم و همچنین اذان خدا رو شکر داره موانعم برطرف می شه و تا به الان ۱ حاجت گرفتم اگر خدا بخواد ۲ تای دیگش ۸۰ درصدش داره اتفاق میوفته

من خیلی حاجت دارم دونه دونش داره اتفاق میوفته یهو می بینید ی حاجتی می گم چتد روز بعد می گیرم البته چ ...

ان شاالله که به همه حاجاتتون برسید . به نظرم استغفار ۷۰ بندی از تمام استغفارا قویتره .