2777
2789
عنوان

عقدیم خرید جهیزیه کسب کمکم نمیکنه خودم باید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر وامم ولی اینکه منو درک نمیکنه از همین الان بدم میاد

باهاش صحبت کن استارتر بگو من در حد توانایی مالیم برای زندگی مشترکمون وسیله میخرم، بعدش اگه بازم متوجه نشدو رو حرفای‌ خودش پافشاری کرد بگو مگه زندگی مشترک گرو کشیه، اگه اینجوری باشه منم میتونم سخت گیری کنم برای خرید خونه و مراسم‌و‌ طلا....

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

ما ترکیم  بجای شیر بها 

چهار تا تیکه سنگین با آقا داماد ، سرویس چوب ، ماشین لباسشویی ، یخچال ، فرش

من موقع عروسی همسرم دستش خالی بود سرویس چوب کامل نخرید 

ولی بعد عروسی پول دستش اومد خربد

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
یعنی فعلا مبل نگیرم ؟

نه عزیزم خونه اجاره هر بار مبل جابجا میشه داغون میشه 

ولی من حرفم یه چیز دیگه هست میگم وقتی خودش یه خونه تهیه نکرده حق نداره اینجور تقاضاهایی کنه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

باهاش صحبت کن استارتر بگو من در حد توانایی مالیم برای زندگی مشترکمون وسیله میخرم، بعدش اگه بازم متوج ...

ببین من خودم شاغلم خداروشکر بازم 

ولی حقوقم چندان نیست

بعدم خودم هرروز واسه جاب جاییم آژانس میدم میرم میام اون دو هفته ای یک بار میاد 

حالا میخواستم یه پرایدی چیزی با وام بگیرم که خودم قسط بدم 

میگن باید جهیزیه همه چیت تموم باشه 

من میدونم پسرا تو این زمونه نمیتونن خونه بخرن ،دوست دارم بگم من تو اجاره یا خرید خونه شریک میشم ،جهازم باید نصف نصف باشه 

چرا من این همه پولم رو بدم وسایل خونه اونو بخرم ؟ اونم چیزی که مصرفیه و دو روز دیگه بدرد نمیخوره ،ولی پول یا خونه اون سرجاشه