دلم میخاد سهراب پاکزاد باهمون لباسهاو کت قهوه ای که توی کنسرتش اهنگ یاغی رو میخوندبیاد خاستگاریم وبدون دردسر باهم ازدواج کنیم ماشین هم نداشت مهم نی بادوچرخه هم باشه قبولش میکنم عرررر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخوام تهیونگ با اون کت شلوار مشکیه که پر زرق و برق باشه همسرم بشه😐😐😐🤣🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
بنظر من از بین چند میلیارد جنس مخالف تو زمین،حداقل چند صد هزار نفر ادم تو دنیا هستن که میتونن حسی بهتر بدن و ادم مناسبتری باشن برا خیلی از همینایی که گفتن انتخابم همین همسرمه،یعنی ایجاد عشق و وابستگی و.. تو ادما بواسطه احساس تنهایی و ناامنی و نیاز به توجه و.. که دارن راحتتر از این حرفاست.
سهراب کجایییی اگه کامنتمو میخونی بیامنو پیداکن توهمین زندگی قضیه رو نکشونش زندگیه بعدی
یاد همکلاسیم افتادم که خواب دیده بود داره با سهراب پاکزاد می رقصه و بعدش سهراب جلوش زانو میزنه و خواستگاری می کنه دوستم هم تا میره جواب مثبت بده مادرش صداش میزنه واسه مدرسه😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
مامانمم عاشق سهراب پاکزاده💔🗿من چرااا به دلممم نمیشینه این بشرمن دلم میخواست با جئون جونگکوک مزدواج ...
وای من تو خواهریم
جونگ کوک رو تو خود کن منم تهیونگ رو😭😭😭😭🤝🤝
ولی خدایی هیچکس به پای تهیونگ و جونگ کوک نمیرسه