تخم مرغ ۳
روغن ۱ونیم
شیر ۱ونیم
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان(۳قاشق کمتر)
کاکائو ۳قاشق
بیکینگ پودر ۱قاشق
وانیل چشمی
شیر،شکر،روغن،کاکائو با همزن برقی بزن تا شکر آب شه و خوب قاطی شن باهم.
بعد یک لیوان ازش برمیداریم میزاریم کنار
توی یه کاسه دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنی تا کف کنه.
حالا اون مخلوطی که توی اونیکی کاسه بود به تخم مرغا اضافه کن و یکم هم بزن در حد یکنواخت شدنشون
آرد و بیکینگ پودر را حتتتما ۳ بار الک کن و نم نم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم (آروم و به یک سمت)
اگر ارد گوله گوله شد با لیسک میمالیمش به دیواره ی کاسه تا بخش شه
حالا موادمونو میریزم داخل قالب چرب شده
به این صورت که از دور قالب شروع میکنیم حالت دورانی دایره دایره میریزیم میایم تا وسط قالب ، بعد دوباره از وسط قالب به طور دروانی دایره دایره برمیگردیم به دور قالب
قالب رو حتما دو بار میکوبیم زمین که هوا به صورت حباب خارج بشه
میگذاریم در فری که حتما از قبل گرم شده در طبقه وسط
تو دمای ۱۸۰ _ ۴۰ دقیقه بمونه
(دما فقط از پایین باشه)
تا ۴۰ دقیقه اصلا در فر باز نشود.
بعد ۴۰ دقیقه با سیخ چک شود
اگه پخته بود.. المنت بالا را روشن میکنیم تا ۲_۳دقیقه بمونه در حد اینکه سر کیک خشک بشه کافیه.
بعد کیک را میاریم بیرون سوراخ سوراخ میکنیم و سس را میریزیم و دوباره میگذاریم داخل توستر تا نم نم خودش خنک شع
بعد یک ساعت میزاریم داخل یخچال و ترجیحا فرداش نوش جان کنید