2777
2789
باید دقت کنی ببینی دخترا چیکار میکنن بیرون محیط کار دانشگاه ،اینجا یه عده کسر شان میدوننبقیه ام حالش ...

طرف همکارمه خیلی به دلم نشسته همش سرکارم تایمیم که میام خونه دلم براش قد مورچه میشه نمیدونم درکی از مخ زدن ندارم اونم تو جامعه الان که دخترا واقعا گرگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با نگاهو اینا ید چرب زبونی اینا

هر دوش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مخ زنی هم خودش یه نوع پیشنهاد دادنه، طرف که خر نیست ، میفهمهنظر من اینه ارزشت رو پایین نیار، شان رو ...

منظورتو گرفتم اما من نمیخوام باعشوه خرکي مخ بزنم میخوام درست تر رفتار کنم 

آفرین

یه خانم درستکار مخ نمیزنه😉

اگر مورد مناسبی دید، به طرف اجازه میده که با هم بیشتر آشنا بشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی احترام بزار میاد از جات بلند شو واسه احترام . اگه مهندسی چیزیه با همین عنوان صداش کن کلمات مودبانه استفاده کن اما اغراق نکن و باهمه همین باش

طرف همکارمه خیلی به دلم نشسته همش سرکارم تایمیم که میام خونه دلم براش قد مورچه میشه نمیدونم درکی از ...

تو تلگرام سرچ کن مهرداد آقاجانی

بعد کانالایی که پیکج هاشو گذاشتن رایگان میاد بالا

آرکتایپ هاشو اول گوش کن ببین کدومی

بعد افردیت پیشرفته

و زن خواستنی 

بیانشون خوبه ،کوتاهه ،اصل مطلب میگه ،یه مقدار زیادی اون گارد زنونه ای که مردا داریم تو ناخودآگاهه ،نمیدونیم طرف داریم با چی دفع می‌کنیم میاره پایین ،بنظر من برای شروعت خیلی خوبه

قربونت عزیزم نه سرکار میرم

تماس چشمی عطر احترامو پایین برات کاملتر گفتم

اگه تو محل کارت رایجه شیرینی یا چیزای خوشمزه ولی فقط یبار درست کن ببر سلیقتو ببینه ولی واسه همه ببر نه فقط اون و بگو که خودت درست کردی