2777
2789
عنوان

کسی هست از یادوری ابروریزی که کرده غمباد بگیره سالها

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 17 پست

دل پاکی دارین که با یادآوری اینا ناراحت میشین

قدرشو بدونین 

مطمئن باشین بقیه فراموش کردن 

واسه خیلیامون ازین سبک تجربیات شرم برانگیز پیش اومده🥲😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مردم اینقدرخودشون سرشون شلوغه که اصلن نمیدونن دیشب شام چی خوردن چه برسه بیست ساله پیشه یه ادم دیگه روکه اصلن یادشون نیس ووقت مرورکردنشوندارن

هرکس دنبال زندگیه خودشه

هرکس میگه نکنه فلان کارمن تویادبقیه هست

جواب:هرگزنیست پرونده شوببندابجی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز اون موردی که جلو شوهر عمه ت بوده بقیه شون نرمالن و ایرادی نداره مخصوصا تو زمونه الان که عادی شده

اون مورد شوهر عمه ت هم که میگی در اندازه نیم سکه بوده که خب یعنی خیلی کوچیکه بوده مگه اینکه یه مرد انقد هیز باشه که فقط سرش و چشمش رو بدوزه به اون قسمت بدن خانمها

این پارگی خشتک هم برای خیلیا اتفاق میفته کلا شلوار از خشتک میپوسه پاره میشه برای خیلیا پیش میاد ولی خودمون باید چشمامونو کنترل کنیم شاید یکی حواسش نیست ولی ما که کنترل چشمامون دست خودمونه چرا باید نگاه کنیم به وسط پا و شلوار دیگران و یک انسان رو معذب کنیم