2777
2789
عنوان

دلم و با بچه سوزوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
بنظرمنکه نشونه بودبچه دارشدی اسمش بزارامیرعباس

ممنونم چه اسم قشنگی اتفاقا میگفتم میزارم ابوالفضل

از اسمي که شما هم گفتی خیلی خوشم اومد

من پارسال رفتم کربلا و از حضرت عباس بچه خواستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم چه اسم قشنگی اتفاقا میگفتم میزارم ابوالفضلاز اسمي که شما هم گفتی خیلی خوشم اومدمن پارسال رفتم ...

انشالله خدابه شماوهمه منتظرابچه بده ازرحمت خداناامیدنشوهروقت دلم شکست خدابه دادم رسیدشماهم دلت شکسته مطمئن باش خداجبران میکنه برات

عزیزم ناامید نشو جاری های منم مشکل شمارو داشتن ضعیف بودن نطفه،حتما درمان کن پیگیر شو تمرکزت بذار روی درمان

تو نت و اینستا سرچ کن دکتر آتوسا آیریا خیلی ماهر هست حتما حتما ازش وقت بگیر 

هرچیزی به موقع ش اتفاق میوفته 

عزیزم ناامید نشو جاری های منم مشکل شمارو داشتن ضعیف بودن نطفه،حتما درمان کن پیگیر شو تمرکزت بذار روی ...

ممنونم آبجی

شوهرم مورفولوژیش خیلی ضعیفه حتی ناباروره و دکترا تعجب میکنن چجوری من اصلا از این اسپرم باردار شدم!

دکتر اورولوژی به شوهرم گفتم هیچ دارویی نداره و فقط فعلا بره اصلاح سبک

انشالله خدابه شماوهمه منتظرابچه بده ازرحمت خداناامیدنشوهروقت دلم شکست خدابه دادم رسیدشماهم دلت شکسته ...

بارها دلم شکست آبجی

سر بیماریم...آنقدر کوبیدن سرم

ولی واقعا اون عکسی مه فرستادن حیلی دلم و سوزوند خیلی 

بارها دلم شکست آبجیسر بیماریم...آنقدر کوبیدن سرمولی واقعا اون عکسی مه فرستادن حیلی دلم و سوزوند خیلی

یکی ازدوستامم دقیقامثل شماس بدترم هست وضعیتش واقعاتوحکمت خدامیمونه ادم دیگه وقتشه خدادست به کارشه یه نی نی تپل بهتون بده که این همه غم وبشوره ببره

یکی ازدوستامم دقیقامثل شماس بدترم هست وضعیتش واقعاتوحکمت خدامیمونه ادم دیگه وقتشه خدادست به کارشه یه ...

بخدا خیلی سختی کشیدم

سقط ها بیماری کمرم و بدتر کردن...

مشکل شوهرمه ....تحرک و مورفولوژیش خیلی بده... رژیم و رعایت میکنه اما تحرک نداره ....

از طلاق اول به بعدم دیگه واقعا زندگیم غير قابل تحمل شد

بخدا خیلی سختی کشیدمسقط ها بیماری کمرم و بدتر کردن...مشکل شوهرمه ....تحرک و مورفولوژیش خیلی بده... ر ...

اسی برین مرکز رویان اونجا با عمل از بیضه همسرت اسپرم میکشن و مشکلتون حل میشه میشه،برای مشکل رحمتم رحم اجاره کنید

اسی برین مرکز رویان اونجا با عمل از بیضه همسرت اسپرم میکشن و مشکلتون حل میشه میشه،برای مشکل رحمتم رح ...

مروز ناباروری رفتیم آبجی آخه دی اف آی شوهرم هم افتضاحه...میگن اون و باید بیاره پایین

شکر خدا من رحمم سالمه آبجی...من مشکلم کمرم اونم دکتر گفت وزنت نرمال باشه مشکلی نیست

مشکل از اسپرم شوهرمه...

آخه یبار گفتی رحمتم مشکل پیدا کرده،با توجه به دیسک کمرتم بارداری برات خوب نیست یا حتی ممکنه تو ماه های آخر دچار زایمان زودرس بشی،بهتره رحم اجاره کنی،مشکل همسرتم اونجور که فکر کنی حاد نیست بوده با آزو اسپرم هم بچه دارشدن