2777
2789

اگر برنامه هفتگی دارین برای ناهار و شام یا حتی صبحانه و عصرانه که خودتون در طول هفته انجام میدین اینجا بذارین 

یعنی می خوام قابل انجام باشه

خیلی از برنامه هایی که توی نت هست نمیشه انجام داد

خیلی سخته طبق برنامه پیش برم اصلا نهار شام یه معضل بزرگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنامه این هفته گذشته امو میزارم 

شنبه : صبحانه نان پنیر گردو ۵ تا زیتون

ناهار دلمه 

شام سالاد سزار ، میان وعده میوه و آجیل 

یکشنبه 

ارده و شیره ۵ تا زیتون

ناهار ماکارانی 

شام عدسی 

میان وعده میوه و آجیل 

دوشنبه 

دوتا تخم مرغ آبپز ۵ تا زیتون

ناهار قورمه سبزی

شام نون پنیر سبزی 

میان وعده میوه و آحیل

سه شنبه 

صبحانه کره عسل و ۵ تا زیتون

ناهار سبزی پلو ماهی

شام سوپ 

چهارشنبه 

صبحانه نون پنیر گردو ۵ تا زیتون

ناهار کباب تابه ای 

شام پوره سیب زمینی 

پنجشنبه

صبحانه ی تخم مرغ ۵ تا زیتون

واویشکا

شام سالاد با فیله مرغ

جمعه آزاد 

منم یه زمانی برنامه داشتم خیلی خوب بود 

شنبه ها آش ها 

یکشنبه ها  پلو ها 

دوشنبه ها کوکوها

سه شنبه ها خورشت ها

چهارشنبه ها ماکارانی

پنج شنبه    پیتزا و ساندویچ

جمعه ها     مرغ 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
منم یه زمانی برنامه داشتم خیلی خوب بود شنبه ها آش ها یکشنبه ها پلو ها دوشنبه ها کوکوهاسه شنبه ها خو ...

نهار هم که چون همسرم و پسرم خونه نبودند غذاهای یخچال مونده رو مصرف می کردبم

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم