2777
2789
عنوان

ریدم تو مجردی خونه بابا اسیری و گشنگی کشیدن بود سی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 48 پست
الان یعنی باید تو حسابشون میلیاردی پول داشته باشن؟ نمیتونی یه روز کارتشونو ببری یواشکی برای خودت پول ...

حساب دست مامانمه میگه جمع میکنم برا روز مبادا 

فک کنم برا سر قبرش پول جمع می‌کنه 

بنظرت میشه با این وضعیت رفت؟هرروز باید سرکار غش کنم ببرنم بیمارستان

نه غش نمیکنی 

من خودم هم دانشجوام هم شاغلم هم باشگاه میرم

عین میگ میگ از اینور به اونور اصلا وقت غذا خوردن ندارم

از باشگاهم که برمیگردم ۳ تخم مرغ ابپز میخورم و بیهوش میشم از خستگی

من نمردم تو هم نمیمیری

البته من نمیگم پول ندارم دارم ، دانشگاه و محل کارمم غذا میدن ولی معمولا وقت خوردن رو ندارم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه غش نمیکنی من خودم هم دانشجوام هم شاغلم هم باشگاه میرمعین میگ میگ از اینور به اونور اصلا وقت غذا خ ...

میگم یکسال همینجوری که تو میگی زندگی کردم بگا سگ رفتم فک کن گشنه برمیگشتم از سرکار هیچی رو گاز نبود می‌خوابیدم فردا میرفتم 

میگم یکسال همینجوری که تو میگی زندگی کردم بگا سگ رفتم فک کن گشنه برمیگشتم از سرکار هیچی رو گاز نبود ...

دیگه سرکار که میری حقوقت اندازه یه ساندویچ کاپوی ۶۰ هزارتومنی که هست 

چه بهونه ها میاری

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
میگم یکسال همینجوری که تو میگی زندگی کردم بگا سگ رفتم فک کن گشنه برمیگشتم از سرکار هیچی رو گاز نبود ...

خب برگشتنی یه ساندویچی چیزی واسه خودت میخریدی تو ک سرکار میرفتی پول داشتی دیگه..

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

قراردادی بود حقوقش سرماه نمی‌دادنو بیشتر پولم برای کرایه ماشین میرفت

پس کی میدادن پولشو؟

کدوم شهری؟ شهر خودتون چرا کار پیدا نمیکنی 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

تو خونه ما هم اینطور بود یه مدت پدر مادرم فاز رژیم برداشته بودن ما۳و۹ساله بودیم بماهم غذا نمیدادن میرفتیم نون پنیر بخوریم دعوامون میکردن گشنه میخوابیدیم خودشون آخر شب گرسنه میشدن تخم مرغ میخوردن وقتی خواب بودیم.میوه هرما ماه یک کیلو میخریدن نفری دوتا اگه میرسید بما  و ما همیشه زررررد بودیم نمیدونم حوصله داری بخونی یانه.من سر کار میرفتم برنج خالی مامانم برام میبست همیشه حس میکردم برنج مزه آب میده آخر بعد چند سال مامانم اعتراف کرد که ته دیگ برنج رو آب میریخته نرم بشه میذاشته برا من😏پوف کاش بعضیا بچه دار نشن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تو خونه ما هم اینطور بود یه مدت پدر مادرم فاز رژیم برداشته بودن ما۳و۹ساله بودیم بماهم غذا نمیدادن می ...

الهی چی کشیدی تا بزرگ شدی چرا پدرمادرت اینجورین

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است