2777
2789

یعنی اینکه آمریکا برابر دشمنی با ایران و تحریم این کشور باعث دور زدن تحریم ونزدیکی بقیه کشورهای مخالف آمریکا به ایران وله وجود آمدن به امپراتوری جدید قوی وتضعیف جایگاه امریکا

عزیزم مطالعه ندارم چون علاقه ای ندارم ولی دلیل نمیشه چیزای بدیهی رو ندونم این با یه سرچ ساده قابل بر ...

بدیهیاتم نمیدونی.مطالعه خیلی بیسیک در حد سرچ گوگل هم کافیه تا بدونی ادعایی که کردی بی اساسه.بقیه شم که برم عزاداری کنم چون کم آوردی زدی به صحرای کربلا وگرنه من اولش نوشتم من اصلا مذهبی نیستم! ولی شما کلا با خوندن بیگانه ای حتی در حد 2 خط تو نی نی سایت. موفق باشی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطالعه ندارم چون علاقه ای ندارم ولی دلیل نمیشه چیزای بدیهی رو ندونم این با یه سرچ ساده قابل بر ...

کی گفته برکه منبعی میگی خنده نکوهیده اسلام دین سرزندگی وآرامش آسایش هست

بدیهیاتم نمیدونی.مطالعه خیلی بیسیک در حد سرچ گوگل هم کافیه تا بدونی ادعایی که کردی بی اساسه.بقیه شم ...

علاقه ای به موضوع مورد علاقه ی شما برای بحث ندارم اعتقادی هم به اعتقادات شما ندارم

منو ایشون عصبی کرد وگرنه من شبا تا برای بچه م سوره کوثر نخونم در گوشش نمیخوابونمش

عزیز دلم ممکنه از یه مذهب دیگه ای باشی ابتدا باید بگی چون اون وقت بحث فرق می‌کنه همه باهم هم وطن و دوستیم نباید بینمون تفرقه بیفته نقشه ی دشمنه

یعنی اینکه آمریکا برابر دشمنی با ایران و تحریم این کشور باعث دور زدن تحریم ونزدیکی بقیه کشورهای مخال ...

بقیه منظورتون همون چین و روسیه هست که از این فرصت کمال استفاده را میبرن و مفت بری میکنن و از اونور آشغال هاشون را دوبرابر به ما میفروشن؟ی نگاه به شرایط مردمت و همسایه هات بنداز متوجه میشی چخبره اصلا لازم نیست تحلیل های راجفی پور را هم متوجه بشی

بقیه منظورتون همون چین و روسیه هست که از این فرصت کمال استفاده را میبرن و مفت بری میکنن و از اونور آ ...

حالا بر فرض محال که درست میگی بعد واسم روشن کن که چه کسی با سندبرجام برام باعث چنین وضعیتی واسه مردمم شد چین و روسیه یا آمریکا و اروپا من ته سیاستم

خیلی بی راه میگی داری اهمال کاری وگند کاری یه گروه خاص رو الکی الکی تبرئه می‌کنی بامنحرف کردن ذهن تکنیکت قدیمی شده رهبری از اول گفتن اعتماد نکنین ولی اونها اصرار کردن و نتیجه اش مشخصه رهبر از اول مخالف سیاست های آمریکاست در ضمن خیلی طول کشید همچین پاسخ سخیفی بدی ها عجیبه

حالا بر فرض محال که درست میگی بعد واسم روشن کن که چه کسی با سندبرجام برام باعث چنین وضعیتی واسه مردم ...

همونیکه اجازه اینکارو داد. همونیکه قبلش باعث شد شرایط بره بسمتی که ما تحریم بشیم. همونیکه شرایط فعلی را رقم زده.