2777
2789

من تمام قرص ها رو مصرف کردم بلوبری، ایزی اسلیم، آدیوس ، جی سی ، کارسینیا ، گلوریا، تنوئید ،ونوستات اما زیاد نتیجه نگرفتم باید با مشاوره استفاده کرد تا نتیجه گرفت. خانم یزداندوست خیلی با حوصله منو راهنمایی کردن البته اصلا تلفن جواب نمی دن فقط تگلرام و واتس آپ و .... اما واقعا محصول اصل به من دادن و از همه نظر راهنمایی کردن 09307167748 خودتون اگر خواستید پیام بدید بهش

من تمام قرص ها رو مصرف کردم بلوبری، ایزی اسلیم، آدیوس ، جی سی ، کارسینیا ، گلوریا، تنوئید ،ونوستات ا ...

شماره خانم یزداندوست که واسه نوین داروطب مشاوره می ده عوض شده شماره جدیدشون 09309782427

البته فقط تگلرام و واتس آپ راحت می تونید مشاوره بگیرید خیلی سرشون شلوغه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول لاغری و قرص لاغری رو از کیم کالا برای برادرم که اشتهایی فوق العاده داشته خریداری کردم اینم شماره هاشونه 09120750932 -09120132883 -02186081142 برادرم  وقتی قرص لاغری و کپسول لاغری رو خریداری کردم خیلی سریع اشتهای برادرم  کاهش پیدا کرد  و سایز و وزنش هم کاهش پیدا کرد و لاغر شد