2777
2789

بیمه اجباری کع توسط کارفرما میشی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه اجباری نمیتونم داشته باشه بین اختیاری و کارفرما و مشاغل آزاد میخاستم بدونم

کارفرما یعنی همون اجباری دیگه 

۲۷ درصد از همه بهتره که درمان هم داره 

ولی اگه پولت نمیرسه ۱۸ درصد بزن و بدون درمان

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام به همه دوستان  

منم مثل شما دنبال اطلاعات درباره بیمه مشاغل آزاد، اختیاری و کارفرما هستم تا ببینم کدومشون برای شرایطم مناسب‌تره. تا حالا یه سری تحقیق کردم، بیمه مشاغل آزاد و اختیاری برای کسایی که کارفرما ندارن خوبه و می‌تونه یه پشتوانه برای بازنشستگی باشه، ولی بیمه کارفرما بیشتر برای مدیریت نیروی کار و تعهدات قانونی به نظر می‌رسه. تو اینترنت هم گشتم و سایتایی مثل بیمه بازار دیدم که یه سری اطلاعات درباره انواع بیمه‌ها دارن، ولی هنوز تصمیم نگرفتم.  

شما تجربه‌ای با این بیمه‌ها دارید؟ کدومشون رو پیشنهاد می‌کنید و چرا؟ خیلی ممنون میشم نظرات و تجربیاتتون رو بشنوم!

سلام به همه دوستان منم مثل شما دنبال اطلاعات درباره بیمه مشاغل آزاد، اختیاری و کارفرما هستم تا ببین ...

از نیروی تامین اجتماعی پرسیدم گفتن اختیاری بهتره