2777
2789

دخترم خیلی دختر با محبت و احساساتی هست

اینم بگم پیش۱ و پیش۲ اصلا ازاین مشکلات نداشتیم

اما از اول سال یکبار با گریه اومد گفت دوستام منو بازی ندادن گفتن باتو قهریه تورو بازی نمیدیم منم دست دوست خیالمو گرفتم تو حیاط میدویدم باهاش اما دیگه خسته شدم رفتم تنها نشستم تو کلاس اینارو با چنان گریه ای میگفت که خیلی ناراحت شدم.حالا امروز میگه برای دوتا همکلاسیام(اون دوتا خیلی باهم صمیمی هستن ظاهرا کلا خانواده ها هم باهم درارتباطن)نقاشی کشیدم بهشون دادم تا باهاشون دوست بشم اما نقاشیمو پاره کردن و گفتن ما نمیخوایم باتو دوست بشیم

خیلی گریه کرد و ناراحت بود

شما منو راهنمایی کنید چیکار کنم

به مامان اون بچه ها بگم

یا چیکار کنم دخترم انقد حساس نباشه؟خیلی باهاش حرف میزنم اما فایده نداشته تا امروز

من باشم میگم اونا بی ادبن باهاشون دوست نشو

اینهمه بچه با کسای دیگه دوست بشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من باشم میگم اونا بی ادبن باهاشون دوست نشواینهمه بچه با کسای دیگه دوست بشه

زیاد گفتم مامان به یه نفر کلید نکن باهمه دوست باش کسی میگه نمیخوام باهات دوست باشم بگو خب نشووو قاطع بگو و برو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از الان بذار دخترت خودش مشکلشو حل کنه تو فقط  راهنمایش کن یعنی  چی زنگ بزنم به مادر  دوستاش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
از الان بذار دخترت خودش مشکلشو حل کنه تو فقط راهنمایش کن یعنی چی زنگ بزنم به مادر دوستاش

ازتون نظر خواستم عزیزم برای همین تاپیک زدم

خودم اصلا قصد زنگ زدن نداشتم و ندارم خیلی ضایع است بنظرم 

آره بهش گفتن خودت باید حل کنی مشکلاتت رو

ولی من برای این روحیات حسای دخترم کمکم میخوام چیکار کنم چون میترسم بزرگتر هم بشه آسیب ببینه جالبه پارسال و سال قبل تر اصلا چنین مشکلاتی نداشت همه باهم دوست بودن حتی همین الانم در ارتباطی باهم