2777
2789
عنوان

همکار خانوم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست

یا خودت برو اونجا سرکار یا بگو اون خانومارو جایگزین کنه با کارمند آقا 

همچین بلایی سر من اومد مطمعن باش صمیمیت جنس مخالف چه بخوای چه نخوای دردسر ایجاد میکنه تا دیر نشده یه فکری بکن وگرنه هم حست به شوهرت عوض میشه هم  خودت افسرده میشی عزیزم

واقعا درست نیست هر و کر، حالا یبار به شوخی میشه همه میخندن، اما اینکه همش به حرف خنده بگذره، بعدم بن ...

دقیقا حالا گهگاهی طوری نیست ولی انگار سرگرمی شده براشون کار رفتن یه عده ..منم پارتنرم ریسه مثلا همکارش زنگ میزنه میگه جانم استیکرمیفرسته.‌حالما زد بهم از این کارش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حالا گهگاهی طوری نیست ولی انگار سرگرمی شده براشون کار رفتن یه عده ..منم پارتنرم ریسه مثلا همکا ...

واقعا که آدم نمیدونه چی بگه🤦🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

حساس نباش که رنج بکشی و داغون بشی

هوشیار باش 

وانمود کن واست مهم نیست تا بیاد واست تعریف کنه و گوشیش چک کن اینجوری هروقت خدای ناااااااکرده یکی از زنها خواست صمیمی بشی قبل از اینکه دیر بشه متوجه میشی و گورشو گم میکنی 

کراتین و احیا در شیراز 😍 درمانگر موهای آسیب دیده بر اثر رنگ و دکلره،،، اگر شیرازی هستی خوشحال میشم در خدمتت باشم بانو