2777
2789
عنوان

امشب برا اولین بار نامزدم میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالتو خریدارم🫠

اره والا،منم دلم خواست برگردم به ۱۸ سال پیش،و روزی باشه که اولین بار شوهرم اومد خونمون،ههههیییی روزگار

استارتر خوش بگذره بهتون

یه شام خوب ،گپ و گفت صمیمی،فیلم ببینید،میوه تنقلات،اون وسط مسطا هم ببرش اتاقت یه کم باهم خلوت کنید...

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
عزیززززم این تاپیک نشون مبده چقدر اقایون ریلکسن طرف راحت میره خونه پدر زنش‌😂😂😂 بدون استرس و نگر ...

وای دقیقا 🤣🤣🤣🤣

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ایشالا اگه مجردی ب زودی نصیبت بشه 🥲🥹ما بعد دو سال کلی سختی دعوا البنه بین خودمون رسیدیم بهم

انشالله🥹

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

اره والا،منم دلم خواست برگردم به ۱۸ سال پیش،و روزی باشه که اولین بار شوهرم اومد خونمون،ههههیییی روزگ ...

مجرد اینجا نشسته😭

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

عشقتون پایدار،،، 

عادی برخورد کن بعد از چند دقیقه خودش یخش اب میشه،،، هواشو داشته باش

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عشقتون پایدار،،، عادی برخورد کن بعد از چند دقیقه خودش یخش اب میشه،،، هواشو داشته باش

مرسییی ❤️❤️❤️

خاطره نامزدی خودم زنده شد برام😍خدمت بود زد با تخته دستشو شکوند که بیاد منو ببینه بابام اولین بار که ...

وای 🤣🤣🤣🤣

اره والا،منم دلم خواست برگردم به ۱۸ سال پیش،و روزی باشه که اولین بار شوهرم اومد خونمون،ههههیییی روزگ ...

ما بعذ شام میخوایم ببریمش مهمونی 😂

مجرد اینجا نشسته😭

ااا،مجردی؟!فکر کردم متاهلی،آخه گفتی حالت خریدارم..انشالله یه بخت خوب و عالی قسمت و روزیت باشه عزیز دلم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....