2777
2789
عنوان

چقدر همراه های مریض نامردند

936 بازدید | 55 پست

بابام بیمارستان بستریه  یه مدت طولانیه اونجاست و منم زیاد رفت و آمد دارم . هم اتاقیش یه اقای جوونه ۴۰ سالشه . دوماه قبل عمل قلب کرده ولی ناموفق بوده مثلا فکر کنید شنبه می‌برنش دوشنبه حالش بد میشه دوباره میارن .امروز خانمش اومده بود جیغ میزددددددد سرش که خسته شدم خبر مرگت کاش بمیری من دیگه نمیکشم از فضای بیمارستان بدم میاد و ... اینم هیچی نگفت .بابای من رفته یه بخش دیگه نفهمیدم آخرش چی شد ولی میگفتن خود آقاهه گفته من بیمارستان راحت ترم . 

بابای منم یه ماهه بستریه خیلی بهونه گیر شده گیر میده یکسره .  مامانمم بچه کوچیکم داره کل فامیل بابامم خونمون مهموننن ولی با وجود  همه اینا هیچوقت نگفت خسته شدممم به خود بابام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شریک زندگیو باید تواین شرایط شناخت

توحال خوبت ک همه هستن

متاسفم برای اون زن واقعا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

چقدر دلم برا اقاهه سوخت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

واا زنه چشههه 

شاید همسرش براش مرد خوبی نبوده الان داره تلافی میکنه 

اقاهه جوونه اگه من جاش بودم میگفتم بروو اصلا ب موندنت نیازی نیس

مردم عجیب شدن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺