2777
2789
عنوان

کی فکر میکنه خیلی خوشگله ⁉️😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 128 پست
اورین اورین خوشم اومد باش میذارم😆

خدایی خیلی خوشگلی چه پوست صاف و سفیدی 

چه موهای خوشگلی گیسو کمندی که 🥺😍

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوااهر معمولیمتاپیک زیاد دارم عکس بذارم میشناسنم

وای من کل زندگیم رو تو تاپیک هام ریختم عکسم گذاشتم کسی نشناختم 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بقیه میگن خوشگلمولی عکس نمیتونم بزارم با لپتاپ اومدم عکس داخل لپتاپ ندارم

با گوشی بیا 🥲

خدایی خیلی خوشگلی چه پوست صاف و سفیدی چه موهای خوشگلی گیسو کمندی که 🥺😍

قربونت بشم کهههه💞🥹،نمیدونم چرا نامزدم قدرمو نمیدونه😒لیاقتش همون سگای اطرافشن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خدای من خودتی؟! خیلیییی خوشگلی و ناز

قربونت بشم ک😄😘

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خوشگل نیستم،زشتو ام😂🫠

نگو تو زیبای خفته ای 😍😂

بشناسن نمیگن ک من دوستمو شناختم نگفتم😂

وای یا علی 😂