2777
2789
عنوان

اگه دو تا موز بخوریم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 24 پست

آره الان میان میبرنت مثل ملکه ماری انتوانت با گیوتین سرتو میزنن😁🤣🥲💔

نوش جونت بابا بدنه ها ماشین حساب ترم دو مهندسی برق که نیست

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

یه لیوان شیر هم بخور تو معدت میشه شیرموز😂

بعد خوردن شیر باید یکم بپر بپر کنه تا بشه شیر موز 

دوتا خرما هم بندازه بالا خوشمزه تر میشه 😂

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار بدی کردی.خیلی.چون موز گرونه🤣🤣🤣🤣بیخیال...من صبحونه یکدونه موز له میکنم میریزم تو ترکیب ج ...

چجوری درست میکنی ..خوش طعم هست؟

جورو پخته میکنی؟

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بله عزیزم مقدار کالری روزانتو جوری تنظیم کن چاق کننده نباشه 

خب دوتا موز چاق کنندس قندو بالا میبره به جاش یه نان تست با ارده شیره میخوری یا همون یه موز

منم رژیمم رژیم من فسته اگه تهرانی پیش دکتر حامد محمدی برو من رفتم دوتام مکمل داده و میل به شیرینیم به صفر رسیده الان یخچالمون شیرینی خامه ای داریم لب نزدم و نمیزنم قبلا اینجور نبودما تا شیرینی رو تموم نمیکردم ول کن نبودم

چجوری درست میکنی ..خوش طعم هست؟جورو پخته میکنی؟

دویست سی سی شیر ریختم تو شیرجوش؛ سه ق غ هم جو دوسر پرک ریختم.شعله رو کم کردم تا شیر جوش اومد.دو تا قل زد.خاموش میکنم.یک قاشق غذا خوری کنجد + کمی دارچین+ دو عدد خرما+ یک عدد موز( قبلش با چنگال له کردم).میریزم توش.

همه رو هم بزن.

میشه صبحونه ی عالی.

میتونی بعضی وقتا بجای کنجد؛ کره بادوم زمینی بریزی.

بله عزیزم مقدار کالری روزانتو جوری تنظیم کن چاق کننده نباشه خب دوتا موز چاق کنندس قندو بالا میبره به ...

تهران نیستم عزیزم خب من در محدوده مجاز کالریم خوردم نه بیشتر کالری دو تا موز و حساب کردم 

تهران نیستم عزیزم خب من در محدوده مجاز کالریم خوردم نه بیشتر کالری دو تا موز و حساب کردم

اخه عزیزم در محدوده ی کالری نمیشه هرچی که دلمون بخواد بخوریم البته یه باره چون سوال پرسیدی میگم سعی کن اینجوری نکنی وگرنه میتونیم تا محدوه کالری شیرینی خامه ای هم بخوریم بگیم از کالری روزانم زیاد نشد باید قند و کربوهیدارت اینا رو در نظر بگیریم 

بازم میگم قصد جسارت ندارما منتهی باب کمک گفتم چون خودمم تو رژیمم و گاها اذیت گفتم..بازم ببخشید

اخه عزیزم در محدوده ی کالری نمیشه هرچی که دلمون بخواد بخوریم البته یه باره چون سوال پرسیدی میگم سعی ...

نه درسته گلم دیروز و کلا خوب پیش نرفتم حالا از امروز کامل رعایت میکنم قشنگ تا به امید خدا به وزن دلخواهم برسم