2777
2789
ببین چقد دیونه ام امروز بردم بچم و بهداشت توی دهنش ویتامین ریختن از وقتی اومدم دیونه شدم نیگم نکنه ا ...

اینکه خوبه من فقط رو ی فکر مغزم کلید کرده این وحشتناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانیک هم میشی

من نیستم وسواس دختر جان،خانواده شوهرم وسواس هستند،کاش شوهرمم وسواس بود شلخته پلخته چرک،اگه شبیه باباش نبود فک میکردم بچه سر راهیه چون با همشون فرق داره 😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مگ درمان هم میشه ؟

چرا نشه. هم درمان دارویی هم رواندرمانی و بهترین نتیجه رو از ترکیبش میتونی بگیری . چرا زندگی رو به خودت سخت میگیری . انگار سنگ کلیه داری و نشستی عذاب میکشی هیچ کاری نمیکنی 

من تا وضو میگیرم نابود میشم 

از نماز بدم میاد

وضو گرفتن اعصابم رو بهم ریخته

ایا این درمان داره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چرا نشه. هم درمان دارویی هم رواندرمانی و بهترین نتیجه رو از ترکیبش میتونی بگیری . چرا زندگی رو به خو ...

اخع فک میکنم برا این فکر مسخره چرا باید خودمو ب دارو عادت بدم 

اخع فک میکنم برا این فکر مسخره چرا باید خودمو ب دارو عادت بدم

اول دارو نخور اول برو روانشناس . اگر کارش رو بلد باشه متوجه میشه که حتما باید دارو بخوری یا نه . همون فکری که میگی مسخره ، زندگی تو رو سخت کرده پس مسخره نیست. 

یعنی چی یعنی اظطراب میگیرب

نه باید چند بار خودم بشورم 

پاهام  دستام 

لباس عوض کنم هر بار

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن