2777
2789
[QUOTE=400453759]اره کلا کار چپیه جالبیش اینه اصلا ندیدم کسی چه پسر چه دختر تا اخرش باهم باشند [/QUO ...

نگم برات اصلا یه کارای میکنن سم خالصص 😂

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

من ترم پنجم

خودم ک کلا دوتا پیشنهاد داشتم ولی یه دوست دارم بالای بیست نفر تا الان بهش پیشنهاد دادن

کلا دیگ نمام پسرای دانشکده امون دوستمو میشناسن🫠😂

یا توی محوطه دانشگاه باشیم میان ازش شماره میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دیدم 🤣🤣

یه سری جلو من دوتا نشسته بودن پسره گفت من دوستت دارم زدم زیر خنده یه نگاهی به من کردن 🤣 ترم بعد کات کردن

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
یه سری جلو من دوتا نشسته بودن پسره گفت من دوستت دارم زدم زیر خنده یه نگاهی به من کردن 🤣 ترم بعد کات ...

ی پسره هم تو کلاس ما بود این از روز اول دانشگاه عاشق شد بعد چند ماه دختره شوهر کرد این دیگه سرتاپا مشکی میپوشید استوری غمگین میذاشت خلاصه ی کارایی میکرد سم😂

بعد ی مدت رفت عاشق دوست همون دختره شد 

بعد جالبه دست رو هردختری میذاشت بعد چند ماه ازدواج میکرد اینم ی مدت سیاپوش میشد می‌رفت سراغ بعدی 

دیگه هروقت سیاه میپوشید ما می‌گفتیم زارعی بازم شکست عشقی خورده🤣🤣🤣

ی پسره هم تو کلاس ما بود این از روز اول دانشگاه عاشق شد بعد چند ماه دختره شوهر کرد این دیگه سرتاپا م ...

🤣🤣🤣 خره میرفتی دو روزه یه سلامی بهش میکردی یه عروسی میافتیم دعتمون میکردی 

ی پسره هم تو کلاس ما بود این از روز اول دانشگاه عاشق شد بعد چند ماه دختره شوهر کرد این دیگه سرتاپا م ...

وای بدبخ🤣🤣🤣بخت باز کن دخترای مردم بوده🤣💔

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بی ادب😂من رو مود شوهر نبودم اگه میخواستم ک کلی پیشنهاد داشتم تو دانشگاه

خره فحش نیست 😂 ولی جد از شوخی جدن بهترین کاره من حتی به دخترای ترم یکی دو هم میگم یا پسراشون فرقی نمیکنه میگم ادم باشید برای از تنهایی در اومدن یکی انتخاب نکنید چون بدترین انتخاب میکنید

آره بیچاره تا میخواست ب یکی دل ببنده دختره شوهر میکرد سیاه پوشیش میموندم برا این بدبخت پسر خوش قدم ب ...

ایییی دلم براش سوخت🤣🤣🤣

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خره فحش نیست 😂 ولی جد از شوخی جدن بهترین کاره من حتی به دخترای ترم یکی دو هم میگم یا پسراشون فرقی ن ...

ترم اول دومو ک رد کنن دیگه حله 😂

دیدی اوایل جو دانشگاه ی جوریه فکر میکنن چون اومدن دانشگاه حتما باید رل بزنن وگرنه از دنیا عقب میمونن

ترم اول دومو ک رد کنن دیگه حله 😂دیدی اوایل جو دانشگاه ی جوریه فکر میکنن چون اومدن دانشگاه حتما باید ...

اره بابا د همین یه مشت زامبی میشن 😂 ترم 4 به بالا میفهم عهههه خوبه نشده ت
چی میخونی ؟😂 
تازه کلاسا یا دانشگاه ما جوری شده 80 درصد یا 90 درصد سیسی های کافه رفته لاکچرین نگمم برا