2777
2789

یه حسن‌یوسف داره خیلی کوچیک بود الان بزرگ شده برگ داده خیلی قشنگ شده گفت وای چه خوشگله بزرگ شده من خیلی می‌رسیدم بهش امروز صبح نگاه کردم دیدم بدبخت پژمرده شده براش افتاده طفلک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم پیش اومده ۷ تا گلدون سالم و سر حال یکی اومد خونمون گفت خودت کاشتی گفتم آره گفت چقدر خوب شدناااا خیلی جون دارن

روز بعد از خواب بیدار شدم از ریشه تا نصف گلا خشک خشک بود. 

و اصلا باورم نمیشد 😒 هنوزم دلم میسوزه برا گلای قشنگم

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

وای دقیقا منم یک حسن یوسف داشتم آنقدر قشنگ بود که همه عاشقش بودن . بعد دوستم اومد خونه مون ، به طور عجیبی گلم نابود شد .

هرروز هم بدتر میشد .

دادم به مادر شوهرم که شاید اون بتونه یک کاری بکنه.

برده بود تو تراسشون ، بعد رفته بود بهش رسیدگی کنه کلا افتاده بود گلدونشم خرد خاک شیر شده بود .

ینی کلا گل و گلدون با هم نابود شدن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩