یه ساقه کرفس
یه هویج و یه فلفل دلمه و یک حبه سیر و یه پیاز متوسط
رو مخلوط کن خرد میکنم مثل پوره میشه
مرغ هایی که چند ساعت توی آب نمک بودن رو بعد خشک شدن
دو طرف رو سرخ میکنم
بعد میزارم کنار
پوره سبزیجات رو با کره تفت میدم
سبک که شد یک قاشق رب گوجه فرنگی میزنم
خوب تفت میدم که به روغن بیفته
بعد زردچوبه
فلفل سیاه
کمی تخم گشنیز میزنم
بعد مرغ های سرخ شده رو می چنینم روش
و زعفرون میریزم روی مرغ ها
و با شعله کم میزارم بپزه اگر مهمون خاص باشه
آخرم یکم زعفرون کره آب شده میریزم و نیم ساعت دم میزارم
عااالی میشه
زیادم نزار بپزه وا بره زشت میشه
یه مدلم روزمره درست میکنم مرغ رو با نمک سرخ میکنم
پیاز و فلفل دلمه ویه حبه سیر می ریزم روی مرغ هارو بپوشونه
آب میندازه و با آب پیاز سرخ میشه نباید تا نیم ساعت در طرف رو برداری
که بخار بیرون نیاد
بعد نیم ساعت ادویه ها رو می زنم و یذره رب گوشه ظرف تفت میدم و آب و زعفرون میزنم اینم عالی میشه
همیشه یه پیاز درسته کنار مرغ بزازید بپزه بعد موقع سرو بردارید
خیلی عطرش خوب میشه
دستم خسته شد امیدوارم مفید باشه
فرشته 🤗