2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم برای ازدواج میخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
یعنی بدون اینکه یه ادمو بشناسی میدونستی که میخوای زنش شی؟یکم غیر طبیعی نیس؟

غیر طبیعی اینه که ب قصد خوشگذرونی و برای صرف زمان با ی نفر وارد رابطه بشی 

منطقی و عقلانیش اینه که تو محیط اجتماعی با طرف چند باری رو در رو شده باشی و دلت بخواد همون فردو بیشتر و برای ازدواج بشناسی اینم که نهایتا پنج شیش ماه زمان میبره یکم با هم جور میشید یا خلقیاتتون با هم میخونه و اوکیه یا اینکه از هم رفتارایی میبینین که متوجه میشین مناسب ازدواج با هم نیستید.

غیر طبیعی اینه که ب قصد خوشگذرونی و برای صرف زمان با ی نفر وارد رابطه بشی منطقی و عقلانیش اینه که تو ...

من قصدم خوش گذرونی و صرف زمان نبود

اما حس میکنم شما متوجه منظور سوال من نشدید

اون اطمینانی که دارید و با خودتون میگید اره این صددرصد ادم منه و میخوام تا همیشه باهاش بمونم از کجا و از چه حسی نشات میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسمتونو نخوندمبله منم قصدم ازدواج بودمنظورم اینه که چه چیزی این اطمینان رو بهتون داد چه حرکتی ...

خواهش میکنم خواهر

نگا چیزی نیس که بخوای از قبل تصمیم بگیری از ی بنده خدایی خوشت میاد پیشنهاد میدی یا پیشنهاد میده با هم حرف میزنید میبینین خیلی با همدیگه جور هستین و طرف هم وفادار  هس و بچه ننه نیس و لاشی نیست و وارد مراحل ازدواج میشید ازدواج کلان از ی مرحله ای به بعد باید تصمیم بگیری 

اگه طرف بدرد میخوره که باهاش بمونی و ازدواج کنی که هیچی اگه برای تو بدرد نخر بود کات میکنی و تمام

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من قصدم خوش گذرونی و صرف زمان نبوداما حس میکنم شما متوجه منظور سوال من نشدیداون اطمینانی که دارید و ...

اگه اینو نمیدونی یعنی درت نشأت نگرفته این حس معمولا قبل اینکه با طرف وارد رابطه میشن درون آدم شکل میگیره