2777
2789
عنوان

طلا یا خونه

124 بازدید | 22 پست

سلام خانوما .من یه خوده طلا دارم خونمون هم اجاره ایه بعد میگم بفروشم خونه اماده بشه .مامانم و خواهرام میگن نفروش ولی بنظر خودم خونه از طلا واجب تره . شوهرم هم بنده خدا خیلی تلاش میکنه ولی خب تو این اوضاع بیشتر ا این نمیتونه . نظر شما چیه

خدایا شکرت 

سلام بانو طلاهات به قیمت خرید خونه میرسه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون داریم می‌سازیم یکمش مونده

خب پس اگر به نامت میزنع و دونگ میده بفروش ..خودت ببین اخلاق شوهرت این مدت چی بوده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب پس اگر به نامت میزنع و دونگ میده بفروش ..خودت ببین اخلاق شوهرت این مدت چی بوده

پنج ساله عزیزم .خودمم راستش به فکر به اسم زدن نیستم دیگه برا بچمه 

خدایا شکرت 

پنج‌ساله دنبالشیم تموم نمیشه الان که تقریبا دوساله عروسی کردیم بازم هرچی خرجش میکنیم فایده نداره چون نمیزاشتن طلاهامو بفروشم ولی الان دیگه خودم سخت گرفتم که نمیخوام و خونه واجب تره.طرف ما خیلی طلا دوستن 

خدایا شکرت 

پنج ساله عزیزم .خودمم راستش به فکر به اسم زدن نیستم دیگه برا بچمه

به نام شوهرتع عزیزم .نه برای بچه ت .اراده کنه می‌تونه بفروشه و بهتم خبر نده حتی به نام کسی دیگه بزنه ..میخوای دلسوز باشی بگو به اندازه ی پول طلاها دونگ بزن به نامم که بعداً به نام بمون بزنم 

تو سایت کم کاربر نداریم که خونه به نام شوهرشه و هیچ اختیاری تو زندگی نداره 

به نام شوهرتع عزیزم .نه برای بچه ت .اراده کنه می‌تونه بفروشه و بهتم خبر نده حتی به نام کسی دیگه بزنه ...

نمیدونم ما تو روستاییم و معمولا کسی اینکارو نمیکنه

خدایا شکرت