سلام خانوما .من یه خوده طلا دارم خونمون هم اجاره ایه بعد میگم بفروشم خونه اماده بشه .مامانم و خواهرام میگن نفروش ولی بنظر خودم خونه از طلا واجب تره . شوهرم هم بنده خدا خیلی تلاش میکنه ولی خب تو این اوضاع بیشتر ا این نمیتونه . نظر شما چیه
نمیدونم ما تو روستاییم و معمولا کسی اینکارو نمیکنه
چرا چون کسی هم اینکارو کنه جار نمیزنه چون زن ذلیلی میدونن اینکارو هنوز؛ نه زن دوستی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
تازه باید موقع سند زدن هم قید بشه طلا داده وگرنه میتونه بگه هبه بوده و پس بگیره
دقیقآااااا بله .اون میتونه بگه هبه کردم و حالام میتونم و میخوام پس بگیرم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏