2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پارسال یه جعبه شیرینی و پونصدتومن برا چشم روشنی داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 71 پست
پارسال دقیقا این موقع اومدن خونه ما

خب دیگه 

الان شما باید جعبه شیرینی رو که ببرید حداقل یک یا یک میلیون و پونصد تومنم پول ببری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایشون اگر مجرد بودن اون موقع شما باید هدیه بیشتری ببری برای ما هدیه برادر همیشه بیشتر از خواهره ب ...

نه متاهل و نامزد بود که نامزدا هم تو فامیل ما مثل بقیه کادو میبرن نه اینکه چون نامزدن کمتر بدن

نه ما از این قانونا نداریم نامزد هم مثل بقیه کادو میده

ببین الان شما کادو ببری نمیگن زنداداشش اورد 

میگن داداشش کادو داد 

واقعا یه هدیه ای بدین که فردا نشه طعنه و کنایه خونواده شوهر

نه خیلی کم نه خیلی زیاد 

...
میشه یه کادو به ارزش یه تومن ببرم؟دیگه شیرینی نبرم؟

نه

پولشو بده خودش ببین می‌خواد چیکار بکنه شاید یه کادوتو بخری دوست نداشته باشه یا اصلاً به کارش نیاد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نه ربطی به خواهر و برادر داره نه مجردی و متاهلی

هر کس هر کاری برای شما کرده وظیفه حکم میکنه همچن اندازه جبران بشه

شما هم 1 تومن بدید با یه جعبه شیرینی 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

ببین الان شما کادو ببری نمیگن زنداداشش اورد میگن داداشش کادو داد واقعا یه هدیه ای بدین که فردا نشه ط ...

منم باردارم ۴ماه دیگه بچم دنیا میاد و دیگه سرکار نمیرم یعنی وضع مالیمون نسبت به قبل پسرفت کرده دیگه باید درکشون برسه

نه ربطی به خواهر و برادر داره نه مجردی و متاهلیهر کس هر کاری برای شما کرده وظیفه حکم میکنه همچن اندا ...

آخه ما دسته جمعی با کل فک و فامیل ها میریم اونا تکی اومده بودن ک شیرینی گرفتن بنظرم یه کادو ببرم به ارزش یه تومن هم خوب میشه نظرت چیه 

منم باردارم ۴ماه دیگه بچم دنیا میاد و دیگه سرکار نمیرم یعنی وضع مالیمون نسبت به قبل پسرفت کرده دیگه ...

نمیدونم عزیزم خودت بهتر میدونی 

ولی فکر کنم خودت میخای همون پونصدو ببری 

اومدی ببینی اینجا کسی تایید میکنه فکرتو یا نه 

...
آخه ما دسته جمعی با کل فک و فامیل ها میریم اونا تکی اومده بودن ک شیرینی گرفتن بنظرم یه کادو ببرم به ...

عزیزم بنظرم شما خیلی دارید ناخن خشکی میکنید دیگه

نمیدونم عزیزم خودت بهتر میدونی ولی فکر کنم خودت میخای همون پونصدو ببری اومدی ببینی اینجا کسی تایید م ...

دقیقن 

حداقل زحمت اون ادم رو جبران کن