2777
2789

خب عزیزم ما مثل شما نبودیم پدر شوهرمون برامون خونه ماشین بخره سرویس طلای عروسو بخره ۵ ۶ تا وسبله بزرگ دامادو بخره و عروسی بگیره و تنها کاری که ما بکنیم گفتن بله سر سفره عقد باشه

ما دوتایی هرچی خریدیم هرچی انجام دادیم خودمون بت پول خودمون با همون پولی که تورم نابودش کرده انجام دادیم به زحمت

بنابراین تویی که با پول پدر شوهر رفتی سر خونه زندگیت نمیتونی به من بگی یه سال عقد زیاده یا دو سال زیاده 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خوده جاری پلید مادرمه اینم همینجوریه پلید رو

حالا ی ذره صبر کن همه کسایی که بجای شوهر ، پدرشوهر انتخاب کردن زیر تاپیکم فشاری میشن😁

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

می‌تونه بگه چون انتخاب درست کرده

چه انتخاب درست انجام داده چه انجام نداده باشه که من خودم اصلا قبول ندارم با پول پدرشوهر جلو رفتن چون دخالت هم میاره 

باز چه حقی داره به بقیه بگه که زیاد تو عقد نمون ؟

یادت باشه مردم هرچی بخوان میگناین تویی که بایدیا بگیری خودشون و حرفاشون را پشم حساب کنی ...تهش همین حرفاکه بهت زدن را بگو و بعدم بگو ولی خدایی من واسه عروسی عجله ندارم نمیدونم چرا شما بجای ما ب فکری...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چه انتخاب درست انجام داده چه انجام نداده باشه که من خودم اصلا قبول ندارم با پول پدرشوهر جلو رفتن چون ...

ایشون همونیه که پدرشوهر انتخاب کرده نه شوهر 

برای همین اینجوری میگه

یادت باشه مردم هرچی بخوان میگناین تویی که بایدیا بگیری خودشون و حرفاشون را پشم حساب کنی ...تهش همین ...

همینو بگو والا

حالا ی ذره صبر کن همه کسایی که بجای شوهر ، پدرشوهر انتخاب کردن زیر تاپیکم فشاری میشن😁

یادمه ۱۷ ساله بودم بابام بهم گفت من که پدرت هستم حتی اگر برات خرج کنم برات تصمیم هم میکیرم برای لباس پوشیدنت برای زندگیت 

اگر میخوای کسی دخالت تو زندگیت نکنه مستقل باش 

و مردی رو انتخاب کن که مستقل باشه 

خودم موقع ازدواجم اجازه ندادم پدرشوهرم به جز کادو و حالا چیزهایی که خودشون دوست داشتن برام کاری انجام بدن 

مثلا من دوست نداشتم گوسفند بکشن جلو پام اما پدرشوهرم اعتقاد داشت دوبار جلو پام گوسفند کشت با هزینه خودش 

یادمه ۱۷ ساله بودم بابام بهم گفت من که پدرت هستم حتی اگر برات خرج کنم برات تصمیم هم میکیرم برای لباس ...

ایول👌🏻👌🏻