2777
2789
عنوان

ملت دوبار دوبار شوهر میکنن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 20 پست
من نیازی ندارم تاپیک بزنم حسرت شوهر بکشم. به وقتش ازدواج مناسب کردم.شما اصل حرف منو بچسب. تا وقتی در ...

متوجه نشدم  من که نمیرم به خواستگارم بگم که من خیلی مشتاقم باهات ازدواح کنم اصلا هم به دلم نمیشینن منتهی رفتار خوب دارم باهاشون 

ببین راستش مادرم خیلی منو اذیت میکنه خیلیااا در حدی که به جنون میرسم   بخدا دختر بی هدفی ام نیستم تعریف از خود نباشه همه کار از دستم برمیاد 

ولی خوب ازدواجی ام شدیدددد  خب نیاز عاطفی و .. هم هست  

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

متوجه نشدم من که نمیرم به خواستگارم بگم که من خیلی مشتاقم باهات ازدواح کنم اصلا هم به دلم نمیشینن م ...

من که نمیگم میری به پسر اونطوری میگی

ولی وقتی توی دلت حس کنی که این تویی که باید برای شوهر ضجه بزنی به قول خودت، این کم شدن اعتماد به نفس چه بخوای چه نخوای توی رفتارت مشخص میشه

پسرایی که سنتی میان جلو هم که دیدی... ننه‌هاشون اندازه کره زمین باد انداختن تو وجود اینا.خودشونو از موضع بالا میبینن معمولا.

شما باید رو خودت کار کنی که رفتارت جلوشون جوری باشه که این حس بهشون دست نده هوا برشون نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیازی ندارم تاپیک بزنم حسرت شوهر بکشم. به وقتش ازدواج مناسب کردم.شما اصل حرف منو بچسب. تا وقتی در ...

بخدا من دختر خوبی ام  منتهی بچه اولم هستم رفتار ناشیانه و نا آگاهانه پدر مادرم یه کاری کردن که من عزت نفس خیلی پائینی داشته باشم خیلی رو خودم کار کردم کتاب پادکست اما با یک جمله وحشتناک باز من حالم دگرگون میشه

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

من که نمیگم میری به پسر اونطوری میگیولی وقتی توی دلت حس کنی که این تویی که باید برای شوهر ضجه بزنی ب ...

جلو اونا اتفاقا با اعتماد به نفسم نه استرس میگیرم نه چیزی راحت صحبت میکنم