2777
2789
عنوان

ملت دوبار دوبار شوهر میکنن😭😭😭

311 بازدید | 20 پست

دختر دوست مامانم  ۱۸ یه بار شوهر کرد طلاق گرفت 

دوباره ۲۲ با یه خانواده درجه یک وصلت کرد دور سرش میگردن   حالا قیافشم معمولیه  

عروس دوست مامانمم ازدواج اولش به طلاق ختم شد  دومی وای وای وای حلوا حلواش میکنن خدا شانس بده  با چادر سر میکنه با رژ صورتی 

منه بد بخت با خواستگارم رفتیم بیرون رژ نود زده بودن پسرع گفته بود آرایش کرده بدون آرایش بیاد 

بخدا تعریف از خود نیستا من از هر دوی اینا هم خوشگل ترم هم خوشتیپ تر  رفتارمم خوبه سر زبون دارم  اجتماعی ام 

اما خواستگارا منو رد میکنن 😭 

اینا مطلقه بودن خواستگارا رو رد میکردن 

خدا شانس بدی  یکی تو حسرت یه شوهر زجه میزنه یکی زرتی زرتی دوبار شوهر میکنه 

درس هم میخونم هترمندم هستم فقط شوهر کم دارم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای دوهل از دور خوش است آخرشو ببین

آخرش چی میشه بد بخت میشن اسی می‌فهمه اشتباه کرده؟

حالا ازدواج کردن انشاالله خوشبخت هم میشن دنیا به کام کسایی هست که برا بقیه خوب میخوان

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

کلثوم اکبری چهارده تا شوهر کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آخرش چی میشه بد بخت میشن اسی می‌فهمه اشتباه کرده؟حالا ازدواج کردن انشاالله خوشبخت هم میشن دنیا به کا ...

اینکه هر چیزی رو که در ظاهر ادم میبینه همون نیست در دل و باطن زندگیشون و لحظات زندگیشون که نیست

اینکه هر چیزی رو که در ظاهر ادم میبینه همون نیست در دل و باطن زندگیشون و لحظات زندگیشون که نیست

مجردی هم همینه کلا هر آدمی غصه هایت داره که ما ازش بی خبرم 

برا همین اصلا نباید زندگی خودت رو مقایسه کنی

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

مشکل امثال تو اینه که تمرکزشون رو این نیست که خودشون خوشبخت شن

از خوشبختی بقیه ناراحت میشن. چرا؟! چون تو دلشون میخواد اونی که یه بار جدا شده ازشون پایین‌تر باشه.

ازدواج خوب نیاز به یه سری ویژگیای اخلاقی هم داره که اصلا ندیدم دربار اونا بهش اشاره کنی!

البته اگه تاپیکت فیک نباشهچون ندیدم تا حالا کسی بگه تو حسرت شوهر ضجه میزنمبعضی از شماها هدف دیگه دار ...

چه هدفی دارم ؟؟؟؟

کافر همه را به کیش خود پندارد 😏

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چه هدفی دارم ؟؟؟؟کافر همه را به کیش خود پندارد 😏

من نیازی ندارم تاپیک بزنم حسرت شوهر بکشم. به وقتش ازدواج مناسب کردم.

شما اصل حرف منو بچسب. تا وقتی درمونده‌ی شوهر باشی پسرا اینو میفهمن و فرار میکنن. حالا خود دانی

هدف امثال شما هم بیشتر خراب کردن دختراست

خوب میشناسمتون